Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forgalmazók - Bp. - Pest m. képes leírás - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu
részletek »

Forgalmazók - Bp. - Pest m. - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar.tlap.hu » Forgalmazók - Bp. - Pest m.
Keresés
Találatok száma - 102 db
A Bontás szakértői

A Bontás szakértői

1.Elsődleges feladat, a bontási engedélyek beszerzése az önkormányzat építési osztálytól. Ezt természetesen kérésre, teljes körűen elvégezzük Ön helyet. Ebben a fázisban, a közművek, a gáz és villany eltávolítását is el kell végezni, szükség esetén ideiglenes mérőóra állást kell kihelyezni. A villany és gázra vonatkozó eltávolítások illetve ideiglenes megoldások, engedélykötelesek. 2.A bontás második fázis, a kemény illetve a tetőszerkezet szakszerű szétszerelése, a cserepek a tetőléc és a szaruzat eltávolítása. A ház tetejéről leszedett anyagok általában újrahasznosítunk, újrafelhasználunk egy másik épülethez, így a feladatot alaposan, szakszerűen kell elvégezni. 3.A harmadik fázis során, a födémzet, fa és gerendák, béléstestek eltávolítását végezzük el. 4.A negyedik fázisban, vagy sürgősség esetén akár a korábbi fázisok alatt nyílászárók, ajtók és ablakok kiszedését kell végrehajtani. 5.Az ötödik fázis, a falazat összeborítása, a tényleges bontás elvégzése. 6.A hatodik fázisban, az épület alapzatot távolítjuk el, kiforgatjuk a sávalapot. 7.A hetedik fázis a terep síkolása, kiegyenlítése azaz a tereprendezés, mely opcionális, így igény szerint végezhető.

Ablak árajánlat - Műanyag ablak

Ablak árajánlat - Műanyag ablak

Szeretné lecserélni a nyílászárókat lakásában és érdekli, hogy hol találhatná meg az Ön számára legolcsóbb és legkifizetődőbb megoldást? Honlapunkon lehetőséget biztosítunk arra, hogy árajánlatot kérjen több ablakgyártótól is minden nyílászáró típusra. Ha kitölti az online űrlapot, mi rövid időn belül a rendelkezésére bocsájtjuk a gyártók ablakra és ajtóra vonatkozó árajánlatait.

Ablakkirály

Ablakkirály

Az Internorm a legnagyobb nemzetközi ablak-és ajtómárka, amely a legmagasabb minőséget, legszélesebb design-választékot és folyamatos újításokat biztosít Önnek. Az Internorm nemcsak a termékminőséget, hanem a szolgáltatások színvonalát is garantája a beépítéstől az utógondozásig. Így az Internormmal Ön az igazi biztonságot, megbízhatóságot és a hosszú élettartamot választja. Elragadott ügyfeleinknek köszönhetően az Internorm ablakok és ajtók már [ 78 éve ] életünk részei Európában

Acél profilok, acél gerenák

Acél profilok, acél gerenák

Acél nagykereskedelmünk vállalja profilozott rudak vágását, hidegen és melegen hengerelt lemezek darabolását egyaránt. Ezen felül CNC megmunkálással, szalagkorlát-szállítással is foglalkozunk. Tekintse meg az acélkereskedelmünk kínálatában álló acélgerendákat, betonacélokat, laposacél anyagokat és acél rudakat is! Ezek szállítását is vállaljuk, akár 24 órán belül! Kohászati termékeinket online és telefonon is megrendelheti. Szolgáltatásainkról, kínálatunkról bővebben weboldalunkon tájékozódhat. Keressen minket!

Akciós építőanyagok kereskedelme A-A Tech Kft

Akciós építőanyagok kereskedelme A-A Tech Kft

Cégünk építőanyag és nyílászáró kereskedelemmel foglalkozik. Megtalál minden építőanyagot amire egy lakóház építésénél szüksége lehet. Hívja kollégáinkat és keresse állandó akcióinkat. Kiszállítást vállalunk az ország egész területén.

Akciós kilincsek ajtóra, ablakra

Akciós kilincsek ajtóra, ablakra

A Pascal-Door Kft. termékpalettáján mindenki megtalálja a neki megfelelő kilincset és fogantyút, így maradéktalanul meg tudnak felelni a megrendelői igényeknek. Kínálatunkban megtalálhatók: alap, klasszikus, antik hatású kilincsek és fogantyúk, illetve tűzgátló, sugárvédett vagy normál lakossági kilincsek, design fogantyúk, zárak. Büszkék vagyunk arra, hogy megrendelői igényeket figyelembe véve és a beszállítóink rugalmasságának köszönhetően folyamatosan bővíthetjük termékkínálatunkat. Cégünk nem csak vásárlóknak, hanem viszonteladóknak, tervezőknek és kivitelezőknek kínál minőségi termékeket és szolgáltatást.

Alumínium ablak és ajtó

Alumínium ablak és ajtó

Alumínium ablakok és ajtók széles választékával várja az Atriumbatta Kft. Százhalombattán. Alumínium nyílászáróink TKI profilból készülnek, amely a legjobb minőséget képviselik a piacon. Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg alumínium nyílászáró kínálatunkat. Nyílászáró gyártással foglalkozó cégek részére ajánlunk alumínium profilokat is.

Alumínium nyílászárók, fa ablakok

Alumínium nyílászárók, fa ablakok

Műanyag és alumínium nyílászárók, fa ablakok, normál és speciális beltéri ajtók értékesítése, beépítése. Műanyag nyílászáróink Gealan, Aluplast és KBE 5-7 kamrás profilból 0,6 - 1.0 W/m2 K üvegezéssel fehér és színes kivitelben készülnek. Lakásunk ékei a beltéri ajtók. Dekorfóliás, CPL, edzett üveg,furnér és tömör fa kivitelben, színek és minták tucatjaival várjuk Önt! Rétegragasztott és hossztoldott Borovi fenyő ablakainkat 68 - 92 mm-es profilból 0,6 - 1.0 W/m2K üvegezéssel 10 év garanciával gyártjuk. Házunk árnyékolása - természetes hűtés, energia nélkül. Redőnyök, napellenzők, roletták.

Anest Rt. (Faipari gépek)

Anest Rt. (Faipari gépek)

Amikor az Anest Zrt. elkezdte 1991-ben Faipar elnevezésű programját igyekezett nyugat-európai előadókat meghívni, mert úgy érezte, hogy a magyar bútoripar felemelkedéséhez szükség van az onnan érkezők tapasztalatára. Az eredmények azt bizonyítják, hogy a hazai ipar képviselői ellesték, amit kellett. Szerénytelenség nélkül kijelenthető, hogy a Magyar Bútor felnőtt az egykori példaképek szintjére, ezért az asztalosoknak, a bútorgyártóknak, a tervezőknek és a szakmai szövetségek tagjainak ma már nem a határokon túli kollégáiktól, hanem egymástól kell tanulniuk. Közösen kell javítaniuk a Magyar Bútor bizonyítványán, hogy amikor együttesen integrálódnak az európai piacba, komoly konkurenciát jelenthessenek a sok évtizedes tapasztalattal rendelkező vetélytársaiknak. Az Anest Zrt. évek óta rendezi meg Magyar Bútor napját, amely a szakma jelentős rendezvényévé és fórumává nőtte ki magát az évek során. 1998-ban az első rendezvényen a résztvevők gyökereket és hagyományokat kerestek, melyek alapot adhatnak a mai magyar bútorgyártásnak Majd kitekintettünk a határon túlra, keresve az eredményesség titkát, kutattuk, hogy miért nem ismerik a magyar gyártókat.

Hirdetés
Arcus-Bau

Arcus-Bau

Könnyűszerkezetes és hagyományos technológiával épülő családi házak, ipari és mezőgazdasági épületek kivitelezése. Földmunjka, utólagos hőszigetelés, vagy akár bontás! Arcus-Bau Építőipari és kereskedelmi Kft. Kérem, forduljon hozzánk bizalommal! Ajánlatkérést követő 72 órán belül alaprajzi vázlatot és árajánlatot küldünk.

Áruház teljes zsindelyválasztékkal

Áruház teljes zsindelyválasztékkal

Zsindely webáruházunk kínálata magába foglalja a zsindellyel fedett tetők összes elemét tartozékokkal együtt. Nálunk nem csak a csúcsminőségű bitumenes zsindelyeket találja meg, hanem a rétegrendet követve az OSB lapokat, az alátétlemezek több fajtáját, a szellőzők széles kínálatát, a hófogókat, zsindelyszöget, zsindelyragasztót és a bádogos termékeket, mint az oromszegély-, ereszszegély-, oldal- és falszegély lemezek. Megrendelését a webáruházban, e-mailben és telefonon is leadhatja, melyről visszaigazolást küldünk. Az árut személyesen is átveheti raktárunkban, de a házhoz szállítást is meg tudjuk oldani.

Automata öntözőrendszer, automata öntözés

Automata öntözőrendszer, automata öntözés

Automata öntözőrendszer, sajátkezűleg megépítve! Mi az, amit nyújthatunk önnek? * Ingyenes és pontos tervezés * Megalapozott árajánlat készítés * Részletekbe menő szaktanácsadás * Magas szintű telepítési útmutatás * Kidolgozott szerelési ábrák * Részletes bontású telepítési ábrák

Azúr online festékáruház

Azúr online festékáruház

Vásároljon festéket az Azúr festékáruházban! Minőségi falfestékek kedvező áron, kültérre és beltérre egyaránt! Tartós falfestékek, lazúrok, tapéták és zománc festékek kedvező áron.Lazúr, lakk, díszlécek, homlokzat festékek, aerosolos festékek, zománc festékek, nálunk mindent megtalál ami szükséges.Vásároljon gyorsan és egyszerűen webáruházunkon keresztül online!

Baliner Bt.

Baliner Bt.

A Baliner Bt. a nyílászárók és árnyékolástechnikai eszközök szakértője! Cégünk a minőségi német Gealan nyílászárók forgalmazásával és beépítésével foglalkozik évtizedes tapasztalattal. Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért cégünkre és termékeinkre vonatkozóan, forduljon hozzánk bátran és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha minőségi nyílászárót szeretne! Cégünk Építkezők Fogyasztóvédelmi Egyesülete által kiállított panaszmentességi igazolással rendelkezik. Végezze el nálunk ablakcseréjét, mivel fából, műanyagból vagy akár fémből elkészített nyílászáróira 5 év garanciát vállalunk. Igény esetén termékeink szervizelését, javítását mi intézzük.

Bejárati ajtók beépítése

Bejárati ajtók beépítése

Fa bejárati ajtó beépítése régi tokba, fa ajtó beépítése új falnyílásba egyaránt. Ha a bontás nélküli ajtócserét választja, akár 1-2 óra alatt lehet új bejárati ajtaja, mert ez a folyamat nagyon gyorsan elvégezhető. Ha a régi tok kibontását választja, akkor igény szerint kőműves munkát is elvégezzük. Belvárosi ajtócserénél rendelhet a régi bejárati ajtóval szinte teljesen megegyező új bejárati ajtót. A beépítéshez minden esetben takaróleceket is használunk, amivel a szerelési hézagot is eltüntetjük.

Beton, térkő, transzportbeton

Beton, térkő, transzportbeton

Beton gyártása és forgalmazása. Mixerbeton gyártás és szállítás. Betonszívattyú rendelési lehetőség. Beton térkő gyártás és forgalmazás több típusban és szinben. Építési beton elemek gyártása (zsalukő, pincefalazó blokk), kertépítési betonelemek (járdalap, mederlap, szegélykövek, gyeprács) gyártása és forgalmazása. Az alap betonokon kívül speciális beton keverékeket rendelhet: polisztirol gyöngybeton, S54 beton és más különleges betontípusok. Betonszállítás földnedves és mixer formában egyaránt.

Bói Kft - Ablak, Ajtó szaküzlet

Bói Kft - Ablak, Ajtó szaküzlet

Beltéri és bejárati ajtók forgalmazása. Fa és műanyag nyílászárók folyamatos raktárkészletről azonnal. Egész évben változatos ablak akciókkal várjuk vásárlóinkat. Beltéri és bejárati ajtó egész évben kedvező áron, műanyag ablakok hatalmas választéka. Raktárkészletünknek köszönhetően a szabványos nyílászárók, ablakok, beltéri és bejárati ajtók már másnap Önöknél lehetnek. Nyílászáró akciókkal várjuk egész évben. Cégünk fa és műanyag nyílászárók széles skáláját forgalmazza kis és nagykereskedők részére egyaránt

Tuti menü