Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forgalmazók - D-Magyarország képes leírás - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu
részletek »

Forgalmazók - D-Magyarország - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar.tlap.hu » Forgalmazók - D-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 11 db
Csabakő!

Csabakő!

A Csabakő Bt. Békéscsaba egyik kisvállalkozása. Tevékenységüket több mint tíz éve kezdtük, akkor még mint kisiparos. A kezdeti lépeseket kétféle termékkel kezdtük, a pillértéglával és egyfajta lábazati elemmel. Később kibővült a termelés a térburkolatokkal. A színeink először csak fehérek voltak. Az igényeknek megfelelően azonban kialakult egy színskála a kedvelt színekből (szürke, fekete, piros, barna, zöld, sárga), amit az óta is megtartottunk. Az elmúlt években igen sokfelé jártunk, kiállításokon vettünk részt. Valami ötlet mindig 'beugrik', s természetesen az igények is változnak, ezért elengedhetetlen volt a tevékenység bovítése. Mégpedig a falburkolatok irányába. Ezért kialakítottuk azokat a formákat, amik most az egyik legkeresettebb termékeink lettek. A rusztikus burkolatokró1 van szó, ami alakban és színben 21-féle változatot jelent. Keresettek lettek a rusztlkus burkolatokhoz kerítéselemek is. Itt is megtalálhatók azok az elemek, melyek egy kerítés építéséhez szükségesek. Sok épület felújításakor került előtérbe a falak átszellőztetése. Erre a módszerre is kialakult egy burkolati rendszer, mégpedig az átszelloző szerelhető falburkolat.

Frühwald Békéscsaba.

Frühwald Békéscsaba.

Csúcstechnológiával gyártott minőségi építőanyagot szeretne vásárolni, akkor keresse a Frühwald termékeket. A mélyépítéstől a magasépítésig minden területen alkalmazható építőanyagokból mindenki megtalálhatja a szükségletének megfelelőt. A sokrétűen használható zsalutéglát és pincefalazókat, illetve a kiváló hőszigetelésű liaporos falazó elemeket. A födémre is a Frühwald termékek biztosítják Önnek a legjobb műszaki megoldást. Gondoljon ránk akkor is, amikor környezetét szeretné szépíteni, mivel térburkoló köveink gazdag szín és formavilága közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, amit kerti elemekkel is kiegészítve teheti még szebbé kertjét. Keresse termékeinket telephelyeinken és viszont eladóinknál. A Frühwald Kft. osztrák tulajdonú építőipari cég. Tulajdonosa Friedrich Frühwald úr, akinek édesapja alapította a céget 1934-ben. Most már Frühwald úr lánya, Mag Tanja Frühwald is belépett a cég vezetésébe. Az osztrák cég székhelye Graz mellett található, ahol egy nagyon korszerű üzemben 140 fő létszámmal kiváló minőségű termékeket gyártunk. Az osztrák érdekeltségű cég folyamatos bővítése mellett 1992-ben megalakult magyarországi leányvállalata Frühwald Kft. néven.

Gerard tető márkakereskedés

Gerard tető márkakereskedés

A Beck Tetőszerviz Kft. több, mint 30 év szakmai tapasztalattal és termékismerettel áll vásárlói és ügyfelei számára. Cégünk 1998 óta hivatalos Gerard márkakereskedő, valamint szak- és márkakivitelező, emellett többszörös országos győztes a legtöbb Gerard tetőt értékesítő és a legtöbb Gerard tetőt kivitelező kategóriákban. Minőségi munkavégzésünket jelzi közel 500 db Gerard tető referencia országszerte. A nálunk dolgozó szakemberek rendszeres továbbképzéseken és szakirányú végzettségen túl több, mint 15 éves speciális Gerard munkatapasztalattal is rendelkeznek.

hidraulika

hidraulika

Valamennyi termékünk esetében biztosítjuk a szervizelést műhelyünkben vagy helyszínen. A gyártó technológiai előírásai szerint végrehajtott rendszeres karbantartás jelent garanciát a hidraulikus termékekre, hosszan tartó meghibásodás-mentes működésére, értéktartására, valamint a maximális biztonságra.

Internorm - Hörmann Kecskeméten

Internorm - Hörmann Kecskeméten

A Duofair-Ker. Kft.-nél Kecskeméten Hörmann garázskaput, Internormot nyílászárót, méretre vágott plexit, és polikarbonátot, hő- és hangszigetelést, gipszkartont és száraz-építészeti anyagokat, Soudal termékeket, vásárolhat a Halasi út 25-27 alatt. Folyamatos akció vár mindenkit építőanyag szakkereskedésünk.

Mély- és magasépítés, gépi és kézi földmunka

Mély- és magasépítés, gépi és kézi földmunka

Építőipari vállalkozásunk (Platina ?Bau Zrt.) a mélyépítés szerteágazó területein tevékenykedik, közel 20 éves tevékenysége során a dél-dunántúli régió meghatározó építőipari vállalkozásává fejlődött. Mélyépítés és magasépítés területén elnyert kivitelezési megbízásainkat magas szakmai színvonalon, kiváló minőségű gépekkel, Megrendelőink megelégedésére végezzük. A Platina Bau Zrt. mindennapi működése során betartja a környezetközpontúság, a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerek előírásait.

Renok -   Fürdőszoba Szalon Szeged

Renok - Fürdőszoba Szalon Szeged

Fürdőszoba szaküzletünket 2005-ben nyitottuk Szegeden a Bajai út 1 szám alatt, azzal a céllal, hogy az általunk forgalmazott termékekkel igyekezzünk minden ízlést és igényt kielégíteni. Szalonunkban megtalálható a hazai gyártók kínálata mellett számos olasz, lengyel és spanyol gyártó terméke is. Ezenkívül számítógépes látványtervezés is segíti az érdeklődőket a megalapozott döntésben, amely vásárlás esetén ingyenes. Hívjon minket bizalommal: 06 62 541-153

Rolló-MR Kft.

Rolló-MR Kft.

Tisztelt Hölgyem/Uram! Ön Dél-Magyarország meghatározó műanyag nyílászáró, árnyékolástechnikai eszköz és garázskapu gyártó és forgalmazó vállalkozásának honlapját látja! Engedje meg, hogy rövid áttekintést adjunk tevékenységünkrol. A Rolló-MR Kft. jogelődjét több évtizedes műanyagipari gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították 1993-ban. A folyamatos fejlesztéseknek, a kezdetek óta stabil megbízható minőségű termékeknek és szolgáltatásoknak köszönhetően a dinamikus fejlődés napjainkban is töretlen. Az általunk gyártott és forgalmazott műanyag nyílászárók, valamint árnyékolástechnikai termékek a piac minden igényét ki tudják elégíteni. A Rolló-MR Kft. profiljába tartozik: &iddot; műanyag nyílászárók gyártása, forgalmazása, beépítése &iddot; árnyékolástechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése &iddot; garázskapuk, redőnykapuk, szalagkapuk kereskedelme &iddot; beltéri ajtók, fém bejárati ajtók értékesítése &iddot; Velux és Fakro termékek forgalmazása &iddot; párkányok, könyöklők, térképlécek értékesítése Gyakorlott szakembereink a tervezéstől a kivitelezésig az Ön rendelkezésére állnak. Forduljon hozzánk bizalommal!

SolarKonstrukt Kft.

SolarKonstrukt Kft.

Megújuló energiaforrások alkalmazása - környezetbarát megoldások - hosszú távú problémamentes üzemeltetés - magas színvonalú kivitelezés. Építőipari cégünk ezeknek a saját magunk által felállított alapelveknek kíván megfelelni működése során. Az elmúlt években több mint száz napelemes rendszer kivitelezésében vettünk részt (alvállalkozóként, illetve saját megbízások révén), illetve több száz m2-nyi fűtőfilm beszerelése és a már meg lévő két évtizedes villanyszerelői gyakorlat megfelelő garanciát jelent a minőségi munkavégzésre.

Hirdetés
Térváz Kft.

Térváz Kft.

Megoldásokat kínálunk az új épületek és épületegyüttesek építészeti és szakági tervezésére, engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának összeállítására. Vállalkozási formák: generáltervezés, társtervezés, altervezés, egyedi acél vázszerkezetek gyártmánytervezése. A tervezés mellett egyedi felépítésű acél épületvázak üzemi gyártása megrendelő által szolgáltatott vagy a TÉRVÁZ Kft. által készített gyártmánytervek alapján. Felületkezelések építtetői igények szerint: mázolással, tűzvédelmi festéssel, tűzihorganyzással. Csarnoképületek acél váz-szerkezetének, könnyűszerkezetű tetőfedésének és homlokzat-burkolatának szerelését, illetve a beruházáshoz tartozó egyéb szak és szerelőipari munkarészeket (kőműves, gépész, villamos, úttérburkolat) végezzük fővállalkozóként (kulcsrakész állapotig) vagy társkivitelezőként.

Villa-Porta Kft. - Gyalult termékek, száraz építészet, gipszkarton, lambéria

Villa-Porta Kft. - Gyalult termékek, száraz építészet, gipszkarton, lambéria

Cégünk fö profilja az általunk forgalmazott termékek (gyalult termékek valamint szárazépítészeti termékek)nagykereskedelmi illetve kiskereskedelmi értékesítése az ország egész területén legyen az kis vagy kamiontétel. Cégünk emelett foglalkozik ácsolatok, tetöszerkezetek komplett kivitelezésével Siófok és 50km es vonzáskörzetében. Ahol a legjobb minőséget a legjobb áron találja meg legyen ön kereskedő kivitelező vagy végfelhasználó. Kiskereskedelmi partnereinknek egyedi árakat és egyedi szállítási feltételeket biztosítunk.

Tuti menü