Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forgalmazók - É-Magyarország képes leírás - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu
részletek »

Forgalmazók - É-Magyarország - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar.tlap.hu » Forgalmazók - É-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 12 db
burkolat mindig szem előtt van

burkolat mindig szem előtt van

Ha profi burkolásra van szüksége, látogasson el weboldalunkra, melyen minden hasznos információt megtalálhat. A burkolással kapcsolatos tanácsok, tippek is elérhetőek. A felhasznált alapanyagok terén is nagy a választék nálunk. A legjobb áruk, és a magas minőségű szolgáltatás azok a szempontok, melyekre kiemelten odafigyelünk. Honlapunkon minden információt megszerezhet a burkolással kapcsolatban. Természetesen számos anyag felhasználható a burkoláshoz, akár kül, akár beltérre. Cégünk profi szolgáltatást nyújt.

Élhajlító gépek

Élhajlító gépek

Egy kézben a technológia megtervezése, gépek beüzemelése és karbantartása, a vállalkozásfejlesztés, valamint a finanszírozási folyamat megtervezése, menedzselése. Cégünk kizárólag kiváló minőségű termékeket forgalmaz, legyen szó csőhajlítóról, esztergagépről, lézervágóról, plazmavágóról, szikraforgácsolóról vagy akár egy portálmarógépről. Megrendelésén magasan képzett gyártástechnológusok, szervizmérnökök, pénzügyi szakemberek dolgoznak, hogy beruházása sikeresen megvalósuljon. Ügyfélszolgálatunkon bármikor felteheti kérdéseit, szakembereink készséggel válaszolnak! Hívjon bátran!

Fa-Ker!

Fa-Ker!

Cégünk 1991-ben alakult. Fő profilunk faanyagok importja - exportja belföldi kis- és nagykereskedelme. A behozatal fenyőrönk és fűrészáru (luc, jegenye, borovi, vörösfenyő 0-14 m-ig) hajópadló, lambéria, kész faház és félkész termékek, melyet Szlovákia, Ausztria , Románia, Ukrajna, Oroszország és Finnországokból szerezzük be. Kivitelünk lombos (akác, bükk, tölgy, nyár) faipari választékokból tevődik össze, lemez és fűrészrönk, papírfa, rostfa, akác szőlőtámfa kerítés oszlopok és karók, valamint különböző készültségfokú tűzifa, (1-4 m-ig gömb, tekézett, hasogatott netzhálós raklapos, kályhakész kivitelben. Ezek fuvarozását elsősorban saját, speciális felépítményű tehergépkocsival végezzük. Ugyanezen termékek belföldi nagykereskedelme (kamionos tétel) mellett saját telepünkön forgalmazzuk a különféle natúr és műszárított fenyő fűrészáru és származékai, valamint hazai lombos szélezetlen deszka és pallót, kerítés elemet, oszlopot és karót. Állandó telepi készletünk több száz m3.

FKBau! Építők áruháza

FKBau! Építők áruháza

Cégünk - mely 1992 óta tevékenykedik - Miskolc egyik számottevő építőanyag forgalmazó vállalatává fejlődött a megalapítása óta eltelt időszak során. Beszállítói körünkben szinte valamennyi magyarországi építőanyag gyártó, illetve import áru nagykereskedelmet folytató vállalat megtalálható. Az elmúlt évek alatt több nagy volumenű építkezés kivitelezői számára végeztünk anyagbeszállítást (pl.: TESCO Áruház Miskolc, Delko Remy Elektronikai Gyár Miskolc, Megyei Kórház Sebészet rekonstrukció, SHINWA Magyarország Kft., stb.). Tapasztalataink szerint minden esetben el tudtuk végezni a szerződésben foglalt anyagok határidőre történő biztosítását. Mind pénzügyi szempontból, mind emberi erőforrás terén megfelelő hatékonysággal rendelkezünk. Ez nemcsak a kiterjedt üzleti kapcsolatrendszerünkre, a megbízható banki háttérre, hanem a telephelyünkön található árukészlet összetételére és mennyiségére is vonatkozik. Munkánk elismerését jelenti, hogy anyagszállítási szerződést mintegy 180 kivitelező, illetve viszonteladó partnerünkkel kötöttünk és létszámuk folyamatosan gyarapodik.

Garázskapu beépítés és hasznos garázskapu tippek

Garázskapu beépítés és hasznos garázskapu tippek

Hörmann garázskapu választási segédlet. Keresse fel a szakembereket, ha a leghatékonyabb garázskapu megoldást keresi. Szekcionált garázskapu és billenő garázskapu választásban egyaránt segítséget tudnak nyújtani. Országos szinten található referencia munka, és Országosan szinten vállalják a garázskapu beépítést, garázskapu tanácsadást.

Kapcsolók, villanyszerelési anyagok

Kapcsolók, villanyszerelési anyagok

Villamossági és kapcsoló webáruházunkban kapcsolók, lámpák, és szerelvények széles kínálatából válogathat. Ezen kívül kínálatunkban szerepelnek fűtő és hűtő készülékek, valamint csengők, kaputelefonok, és riasztók is. Termékkínálatunkat a kisvállalkozások és az egyéni vásárlók igényeihez igazítottuk, és folyamatosan fejlesztjük tovább. Küldetésünknek érezzük, hogy munkánkkal elősegítsük régiónk villamossági termékekkel való kiszolgálását, részt vegyünk abban a munkában, amivel előbbre visszük a hozzánk forduló vállalkozások sikerességét, és elérjük a szolgáltatásainkat igénybe vevő magánszemélyek megelégedését.

minen ami felújításhoz stb kellhet

minen ami felújításhoz stb kellhet

Elsősorban az Észak-Magyarországon élő és működő építőipari kivitelezők és lakossági felhasználók részére alacsony árakon forgalmazunk sok márka termékeiből mindent amire építkezés, felújítás, átalakítás vagy dekorációs munkálatok során szükség lehet-. Márkák: supralux, dulux, kemikál, delap,jub, ceresit, henkel, pritt,trilak,pur,

Napkollektor és napelem

Napkollektor és napelem

Napkollektorok és napelemek kis és nagykereskedelme illetve telepítése és karbantartása Verhetetlen árakon családi házak, cégek és intézmények részére. A sík és vákuumcsöves napkollektorok által előállított meleg víz, nemcsak használati, hanem fűtés rásegítés céljából is felhasználható, ezért a környezettudatosság mellett, a havi költségek csökkentésére is híztatjuk az érdeklődőket. Cégünk bemutató termében - Sátoraljaújhelyen, nemcsak széleskörű szakmai segítséget, hanem elérhető árú, kiváló minőségű napkollektorokat és napelemes rendszereket is kínálunk megrendelőinknek. Egyedi árajánlatkérés után, gyors és precíz telepítést is vállalunk az egész ország területén.

Öntözőrendszer

Öntözőrendszer

Cégünk több, mint 10 éves pályafutása során, számos családi ház, mezőgazdasági terület, intézményi park és kert, ültetett területeinek automatizált öntörőrendszereit tervezte és telepítette. Célunk, hogy ne csak kényelmes és hatékony, hanem alacsony energiaszükségletű és gazdaságos vízfogyasztású rendszereket alkossunk. Felhasznált öntözéstechnikáink ügyfeleink egyedi igényei és elvárásai alapján válogatjuk össze, megbízható, európai gyártók termékeiből. Kedves Látogatóink weboldalunkon, remek öntözőrendszereket, és részletes leírásokat találhatnak!

Hirdetés
S.P. Dinám Kft. Álmennyezet, álpadló

S.P. Dinám Kft. Álmennyezet, álpadló

Vállalkozásunk profilja Mero álpadlók, a Durlum fém álmennyezetek és világítótestek teljes palettájának kereskedelme, amelyeket igény esetén szereljük is. Ezen kívül konténerházak gyártását, és bérbeadását, esetenként épületlakatos munkákat valamint szárazépítészeti kivitelezést is végzünk. Konténerházaink egyedi igények szerint készülnek, és számtalan funkcióra alkalmasak. Gyors átfutási idővel biztosítunk megrendelőinknek üzemi kezelőépületet, építéshelyi művezetői irodát, portaépületet, őrkonténert, öltöző és Wc blokkot, műhely- és raktárépületet stb.

Tetőcserép

Tetőcserép

Egy új tetőszerkezet - különösen a tetőcserepek cseréje - nem olcsó beruházás, ezért különösen fontos, hogy jó minőséget vásároljunk. A jó minőségű kerámia és betoncserepek, akár egy emberöltőn át képesek megőrizni eredeti, természetes színüket, egységes felületüket és szerkezetüket, miközben a tetőszerkezetet kellően erős védelemmel látják el, a szélsőséges forró vagy hideg évszakok során is. Cégünk, közel 10 éves tetőépítési tapasztalattal és remek minőségű termékekkel várja megrendelőit és a téma iránt érdeklődőket!

Vízsugaras vágás egyedi igényeknek megfelelően!

Vízsugaras vágás egyedi igényeknek megfelelően!

Teljes körű üzletberendezés szakértőktől. Választhat raktárról elérhető termékeink közül, de megtervezhetjük és legyárthatjuk üzlete egyedi berendezését. Profi gépeinkkel bérmunkában vállaljuk a fémmegmunkálás, a fémbútor vagy vitrin gyártás feladatait, amelyek közé tartozik többek között a lemezmegmunkálás, a vízsugaras és lézervágás, illetve a szinterezés. Kínálatunkban számos kiegészítő is elérhető, temérdek speciális terméktartó és próbababa közül választhatja ki az igényeinek megfelelőt.Előre gyártott és egyedi üzletberendezés a belsőépítészeti tervezéstől a kivitelezésig. Tevékenységeink között szerepel a fémmegmunkálás, a vízsugaras és lézervágás, a szinterezés és a lemezmegmunkálás, amiket bérmunkában is végzünk. Valóra váltjuk álmait a fémbútor és vitrin gyártás területén.

Tuti menü