Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók - D-Magyarország képes leírás - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu
részletek »

Gyártók - D-Magyarország - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar.tlap.hu » Gyártók - D-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 9 db
Ajtógyár

Ajtógyár

A megállapodott fizetési feltételek teljesítése mellett Disztribútor szavatolja, hogy a vétel a technika mindenkori állásának megfelelően kifogástalan minőségű. Ha a terméket Viszonteladó konstrukciós- vagy méretadatai, illetve rajzai alapján állíttatja elő, a Disztribútor felelőssége nem terjed ki a megadott adatok helyességére és alkalmasságára, hanem kizárólag az adatok szerinti kivitelezésre. A szavatossági idő függetlenül attól, hogy Viszonteladó mikor veszi birtokba az árut, a kockázat átkerülésekor kezdődik meg. Az áru az átvétellel véglegesen és fenntartás nélkül elfogadottnak tekintendő. Amennyiben a szállítást Disztribútor intézi - megfelelő rendelési nagyság esetén - és az áru sérülten érkezik, úgy Viszonteladó köteles ennek tényét haladéktalanul feltüntetni a szállítási dokumentumokon, szállítóleveleken, stb. Jogtalan kifogásolás esetén Viszonteladónak minden, a panasz kezelésével és ellenőrzésével kapcsolatos költséget meg kell térítenie Disztribútor felé. A szavatosság Disztribútor választása szerint az áru megjavítására, a hibás részek kicserélésére vagy az áru cseréjére terjed ki.

Egyedi kandalló készítés - Mnull Kandalló

Egyedi kandalló készítés - Mnull Kandalló

A termék kínálatunkat több száz féle európai gyártású tűztérbetét és a változtathatóságuknak köszönhetően megszámlálhatatlan kandallóburkolat teszi ki, melyek többségben hazai gyártásúak nemzetközi alapanyagokkal. A burkolatokat méretüket, valamint a felhasznált anyagokat figyelembe véve változtatni is lehet, az egyedi elképzelésekhez igazodva. A bemutatott kőburkolatok mind természetes kövek: mészkő, márvány, gránit stb. A faperemek tölgyfából készülnek ettől csak a megrendelő kifejezett kérésére térünk el. Várom a kistarcsai mintaterembe ahol további információkkal illetve kiállított kandallókkal, tűzterekkel valamint kiegészítőkkel (szellőzőrácsok, kandallótisztító szettek).

Graco Reactor purhab és poliurea bevonat szóró gépek

Graco Reactor purhab és poliurea bevonat szóró gépek

Graco Reactor kétkomponensű purhab habszóró gépek forgalmazása. Széles körben elismert globális piacvezető Graco Reactor poliuretán hab és poliurea bevonat szóró rendszerek és tartozékai magyarországi szerződött képviselete. A kétkomponensű helyszínen szórási eljárással előállítható zártcellás kemény poliuretán habok kiváló hő és vízszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Szórt nyitott cellás polyuretán hab szigetelés. Szórással felvitt, vízbázisú hőszigetelő anyag, amellyel egyrészt pénz takarítható meg, másrészt hozzájárul a lakók egészségének megőrzéséhez is. A felvitelt követően a hab 1:100 arányban tágul, ezáltal teljes mértékben kompakt, légmentesen záródó, víztaszító, mindenféle tökéletlen illesztéstől mentes hőszigetelő réteget képez.

Kerámiagép Kft. (Gépgyártás)

Kerámiagép Kft. (Gépgyártás)

A békéscsabai Kerámiai Gépeket Gyártó és Forgalmazó Kft. közepes méretű gépgyártással foglalkozó elsősorban a Németországi piacra termelő cég. A társaság története 1907-ig nyúlik vissza. Ekkor a Bohn-féle téglagyár gépkarbantartó műhelye volt, mely az 1950-es évek végére már a bánya- és építőanyag-ipar gépgyárává fejlődött és az egyész ország tégla- és cserépiparát látta el gépekkel; számos nagyberuházásban vett részt (Tata, Solymár, Bátaszék, Szentes, Békéscsaba - Jamina). 1970-es évektől a nemzetközi piacon is jelen vagyunk, kiterjedt exportkapcsolataink vannak EU tagországokkal (Németország, Ausztria, Dánia) és Svájccal. A magyarországi gazdasági változások során 1994-ben magántulajdonba került a társaság. Céljaink: 1. Vevőközpontú, egyszerű folyamatok működtetése. 2. Minőség-költség egyensúlyának biztosítása. 3. A társaság piaci értékének folyamatos növelése. A célkitűzések megvalósítása érdekében a Kerámiai Gépeket Gyártó és Forgalmazó Kft. kiemelt gondot fordít a piac által diktált magas minőségi követelmények kielégítésére. Ennek szellemében fogalmaztuk meg minőségpolitikánkat.

KK Kavics Beton Kft.

KK Kavics Beton Kft.

A Kavics Beton csoport 1991-ben indította építőipari tevékenységét egy több mint 70 éves tapasztalattal rendelkező német nagyvállalat leányvállalataként. A néhány fős kisvállalat a magyar piaci viszonyoknak megfelelve, a tisztességes üzletpolitikának és az állandó jó minőségnek köszönhetően a kezdetektől gyors és látványos sikereket ért el. Mára az ötvennél több dolgozóval és meghatározó piaci részesedéssel sikeres vállalatnak mondhatja magát a transzportbeton, a magas építőelemek és a térkövek piacán. Térkőértékesítésünk mára már meghaladja a 6 millió m2-t. A KK Kavics Beton a legmodernebb német gyártási technológiát és a kiváló minőségű magyar alapanyagot ötvözi minden termékében. A tartós, jó minőség megőrzése érdekében cégünk rendelkezik a közismerten szigorú ISO 9001 minősítéssel. Cégünk tevékenyen részt vesz a Magyar Szabványügyi Testület két bizottságának, valamint a Magyar Betonszövetség két bizottságának és a Magyar Építőanyagipari Szövetség munkájában. A bizottságokban való részvétel biztosítja számunkra, hogy mindig a legfrissebb információkkal rendelkezzünk a szakma műszaki területeivel kapcsolatosan is.

Nakita Kft. (Térkő)

Nakita Kft. (Térkő)

A kecskeméti Nakita Kft. üveg-, üveg-fém, üveg-fa kisbútorokat gyártó vállalat, amely 1989-ben alakult, és így mintegy 18 éves múltra tekint vissza. Termékkínálatunk sokrétű és változatos. Nálunk megtalálható minden kisbútor, amelyek lakhelyünk berendezésére szolgálnak, úgymint dohányzó-, étkező, telefon asztalok, hifi-videó- és TV állványok, üvegpolcok, zsúrkocsik, virágtartók, tükrök, üveg előszobafalak. Évek óta nagy mennyiségben szállítunk Németországba bútorüvegeket. 2005-ben elindítottuk a térburkoló kövek gyártását, melyet nagy forma és színválasztékban kínálunk kereskedők valamint magánszemélyek számára, továbbá vállaljuk térburkolatok teljeskörű kivitelezési munkálatait. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően üzleti partnereinket a piaci elvárásoknak megfelelően gyorsan és rugalmasan tudjuk kiszolgálni.

Parketta Web

Parketta Web

Vásároljon kedvező áron a gyártótól parkettát, svédpadlót, hajópadlót és lambériát. Cégünk Barcson található és családias környezetben szolgáljuk ki nagyon kedvező áron az érdeklődőket különféle melegburkolati termékekel.

Poliext csövek Kft.

Poliext csövek Kft.

Vállalatunk 1991-ben kezdte meg működését a Kecskemét melletti Matkópusztán. Műanyagcsövek, csőszerelvények, valamint öntözőrendszerek elemeinek gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk. A cég tulajdonosa Skala Zoltán úr, aki nagy tapasztalattal rendelkezik mind a cégvezetés, mind a műanyag áruk gyártása terén. Az elmúlt évek során vállalatunk rohamosan fejlődött. 1991-ben 1300 m2 bérelt területen folyt a termelés 3 extruderrel, 8 dolgozóval. Ma már 4,5 hektárnyi saját területtel, 4 gyártócsarnokkal, 13 extruderrel, 10 fröccsöntő géppel, saját műhellyel rendelkezünk, ahol szerszámokat készítünk, ezen kívül dolgozóink száma meghaladta a hatvanat! Törzsvásárlóink száma is 20-ról több mint 500-ra emelkedett. A Poliext 20 féle termék gyártásával indult, ma több mint 1000 féle terméket kínálunk, és körülbelül ugyanennyit forgalmazunk más gyártóktól.

Schumacher Ajtóüzem

Schumacher Ajtóüzem

Minőségi fa nyílászárók gyártása, felületkezelése, helyszínre szállítása, beépítése. Otthon, öröm nap mint nap. Azon fáradozunk, hogy Önnek olyan otthona legyen, ahol körülöleli a természetesség. Válasszon új vagy felújított otthonába SCHUMACHER nyílászárót, hogy hosszú évek múltán is úgy érezze, jól döntött a nyílászáró választásnál.

Tuti menü