Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók - É-Magyarország képes leírás - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu
részletek »

Gyártók - É-Magyarország - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar.tlap.hu » Gyártók - É-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ajtókészítés

Ajtókészítés

Kiváló minőségű beltéri ajtóinkat egyedi igény szerint készítjük el! Az alaptípusokhoz többféle furnér ,szín (pác), lakk -és viaszbevonat választható. Ezen kívül kínálunk több, mint 10 féle díszüveget, egyedi igények szerint Tiffany technikával készített ólmozott üveget. Ön 'tervezi' ajtóját több ezer variáció közül. Ajtóinkba igény szerint ATHMER típusú ajtó alatti szigetelést (hő -és hangszigetelés vagy légszigetelés) is beszerelünk. Az ATHMER cég termékeire 5 millió ajtózárást garantál. Ajtóinkhoz kínálunk HOPPE és LIENBACHER kilincseket. Minden elkészült ajtó sorszámozott, melyekre 3 év garanciát vállalunk. Teljeskörű szolgáltatásunk kiterjed a helyszíni felmérésre, a szállításra és a beszerelésre.

Állványok

Állványok

A Ringer egy sokszínű, komplex állványrendszert kínál - Kiváló ár-érték arány - Festett vagy horganyzott felület - Könnyű és gyors építés - Minőségi német alapanyagok - Széles járólapválaszték - Kiegészítő elemek széles választéka - Kedvező árak - Gyors szállítás

Altek Kft. (Tégla,Cserép)

Altek Kft. (Tégla,Cserép)

Tégla a kertben Amint beköszönt a jó idő, a szabadba vágyunk. És egy olyan kertre, ahol esztétikus, időtálló a térburkolat. A természetesség, az egyediség záloga a fagyálló, égetett agyag Altek-flaszterburkoló! Legyen szó járdáról, teraszról, pincéről, vagy akár kocsibejáróról! Nem járja meg, ha jár rajta!

Műanyag, Fa, Aluminium

Műanyag, Fa, Aluminium

A Gealan, Tb és Pruszynski, valamint Kömmerling és Wintech nyílászárógyárak magyarországi vezérképviseleteként műanyag-, alumínium és fa ajtók, ablakok forgalmazásával, méretregyártásával és beépítésével állunk rendelkezésre. Nyílászáróinkhoz továbbá széles választékban kínálunk redőnyöket, szúnyoghálókat, párkányokat, könyöklőket és egyéb kiegészítőket. Szolgáltatások Gelan TB Pruszynski Kömmerling Win tech &quo; nyílászáró forgalmazás &quo; méretre gyártás &quo; redőny, párkány, könyöklő forgalmazás &quo; helyszíni felmérés &quo; árajánlat készítés &quo; bontás/beszerelés &quo; igény esetén visszajavítás &quo; sittszállítás

Spiko-Rex Kft. - légtechnika

Spiko-Rex Kft. - légtechnika

A légtechnikai rendszerek kiépítését általában komfort vagy technológiai céllal valósítják meg. A külső nyílászáróval nem rendelkező helyiségekben keletkezett szennyezett levegő koncentrációjának elvezetése, hígítása, vagy friss kezelt levegővel történő ellátása a feladata. Megfelelő légtechnika kiépítésével tökéletes szellőzés valósítható meg, amivel biztosítható a tiszta és friss levegő a helyiségekben. Cégünk légtechnikai rendszerek kialakítására vállalkozik üzemekben, éttermekben, szállodákban, konyhákban, valamint bevásárló központokban szerzett tapasztalatokkal. Forduljon hozzánk bizalommal!

TESZ-97 cserepeslemez

TESZ-97 cserepeslemez

Nagyszerű minőségű, magyar épitőipari termékek gyártása, a TESZ-97 Kft. jóvoltából. Minőségi element, magyar cserepeslemezeket és trapézlemezeket, valamint kiváló hőszigetelésű szendvicspaneleket forgalmaznak. Termékeiket versenyképes árakon kínálják, rengeteg méretben és színben. Alumínium, acél és horganyzott alapanyagokból készült ereszcsatorna rendszereket is árulnak. Különböző épületek részleges és teljes körű kivitelezését is vállalják. A cégük Dabason található, könnyedén megközelíthető helyen.

Tuti menü