Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók - K-Magyarország képes leírás - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu
részletek »

Gyártók - K-Magyarország - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar.tlap.hu » Gyártók - K-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 12 db
Aliquander Kft. Bádogos Szaküzlet és Márkakereskedés

Aliquander Kft. Bádogos Szaküzlet és Márkakereskedés

A dédnagyapa még a húszas években váltotta ki az iparengedélyt és alakította meg az első bádogos társaságot, amiben később a fia is tevékeny részt vállalt. A dédnagyapa nyugdíjba vonulása után a hatvanas évektől a fia, a nagyapa másodállásként vitte tovább a családi vállalkozást, és ahogy teltek-múltak az évek mindkét fiának, Károlynak és Istvánnak adta tovább a szakma fortélyait. 1973 óta dolgoznak önálló bádogos iparosként, majd 1993 óta nemcsak kivitelezéssel foglalkoznak, hanem cégük fő profilját a kereskedelem adja. Ez idő tájt kötöttek szerződést a svéd LINDAB cég magyarországi leányvállalatával. A svéd LINDAB termékcsaládot nemcsak a szakmai tapasztalataik alapján választották ki, hanem meghatározó volt a megbízhatóság, a hosszú élettartam, a környezetbarát termékminőség és az egyik legnagyobb termékkínálat is. A LINDAB termékek nagyon sokrétű felhasználásra adnak lehetőséget a könnyűszerkezetes csarnoképítésen keresztül, a tetőfedő anyagokon át egészen a szellőzőrendszerekig. 1992-től a dédunokák, Balázs és András is beszállt az üzletbe. Magától érthetődően megmaradt a bádogosprofil: esőcsatorna-rendszerek, oromzatok, párkányok, élburkoló-elemek készítése és szerelése

Borovi

Borovi

A Borovi Faipari Zrt. magas színvonalon elégíti ki a természetes fa alapanyagú, környezetbarát nyílászárókat kereső vásárlók igényeit. Válasszon minket, mert: Korszerű, ellenőrzött gyártási folyamat során készülnek termékeink. Szívesen segítünk elképzeléseik, terveik megvalósításában műszaki információkkal és pontos helyszíni felméréssel. Munkatársaink szaktanácsadással, árajánlat készítéssel állnak a kedves érdeklődők rendelkezésére bemutatótermeinkben személyesen, de telefonon, faxon vagy e-mail-en keresztül is. Az árajánlatokat 1-2 napon belül elkészítjük. Megrendelőink részére kedvező szállítást, szakszerű szerelést biztosítunk saját szerelőcsapatunkkal. Garanciális szervizszolgáltatás nyújtunk.

Családi ház

Családi ház

A könnyűszerkezetes ház sokféle elnevezése ismert a hazai piacon. Vannak, akik készházként, vannak, akik gyorsházként és sokan szerelt házként ismerik. Az elnevezés szemléletesen fejezi ki az épületek szerkezeti felépítését, a kivitelezés építési sajátosságát. Magyarországon a családiház - építés területén nincs nagy múltjuk a szerelt házaknak, ám napjainkban a megépített könnyűszerkezetes, készház épületek száma rohamosan nő. Az Anico Kft. 1991-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, azon könnyűszerkezetes ház, készház - gyártók közé tartozik, amelyek önállóan nyújtanak teljes körű szolgáltatást ügyfeleiknek, úgymint: tervezés, gyártás, kivitelezés. Cégünk készház üzletága mindezen munkafázisokat egy kézben tartja, irányítja és felügyeli. Minden általunk kivitelezett készház, könnyűszerkezetes ház személyre szabott, egyedi tervek alapján valósul meg. Már a tervezési stádiumtól végigkövetjük az építkező igényeit. Megbeszéljük a család szokásait, és annak megfelelően alakítjuk ki a külső, belső környezetet. Minden apró részletre kiterjedően próbáljuk felépíteni a majdani lakók könnyűszerkezetes, készház otthonát.

Cserepeslemez, trapézlemez gyártás - Metál-Sheet Kft.

Cserepeslemez, trapézlemez gyártás - Metál-Sheet Kft.

A Metál-Sheet Kft. trapézlemez és cserepeslemez gyártásával foglalkozik. Továbbá C és Z profil, gipszkartonprofil gyártása és forgalmazása is a tevékenysége. Választható alapanyagunk a 0,4mm, 0,5mm horganyzott és színes acéllemez. A C és Z profilok alapanyaga 1; 1,25; 1,5; 2mm. A gipszkarton profilaink adják a gipszkarton szárazfal építkezés tartó elemeit.

Ferra (Fém)

Ferra (Fém)

A FERRA Kft. elődjét, a Mezőgép Vállalat hajdúszoboszlói gyáregységét 1952-ben állami vállalatként alapították. A cég, a vállalatcsoport tagjaként sokféle mezőgazdasági gép, berendezés (többek között serleges elevátorok, hevederes szállítószalagok, növényvédő gépek) gyártását végezte, munkamegosztásban. A FERRA Kft. 1990 óta működik önállóan, az 1994. évi privatizáció óta pedig Kft-ként, magánvállalkozásban. A cég fő tevékenysége középnehéz acélszerkezetek gyártása 5 tonna egyedi tömegig. A FERRA Kft. nagy tapasztalatokkal rendelkezik közúti haszongépjármű felépítmények, billenőputtonyok, jármű- és gép alvázak, építőipari gépalkatrészek (emelőkarok) gyártásában. A FERRA Kft. speciális gépeivel vállal láng- és plazmavágást 9 m hosszig, élhajlítást, lemezdarabolást akár 6 m hosszig, különleges 2 fejes fúró-maróművel való megmunkálást.

Gépforg Bt.

Gépforg Bt.

A Gépforg telephelye Budapesttől mintegy 40 km-re fekvő Kóka községben található, amely 100%-ig magántulajdonban lévő családi vállalkozás. A cég ügyvezetője, valamint tulajdonosa: Laczkó Ferenc. Cégünk két évtizedes múltra visszatekintő, dinamikus fejlesztés révén ma a kornak megfelelő CNC szerszámgépekre alkalmazott korszerű technológiát alkalmazó középvállalkozás. A Gépforg több autógyárnak, illetve azok beszállítóinak szállít különböző alkatrészeket. Gyártott alkatrészeink igen széles palettát töltenek ki, az autó klímacsatlakozótól a villanymotor házakig. Cégünk 2003-ban vezette be az MSZ EN ISO 9001:2001-es minőségirányítási rendszert. A társaság a nemzetközi szabványnak megfelelő minőségbiztosítás alkalmazásával, és a vevőkkel tartott közvetlen kapcsolata révén pontos, megbízható partner. Magasan képzett dolgozók gondoskodnak arról, hogy a Gépforg termékei és szállításai a nemzetközileg elismert színvonalon legyenek.

Metálmix Kft.

Metálmix Kft.

Tisztelt Érdeklődő! - Ezúton néhány szóban bemutatom ipari vállalkozásunk tevékenységi köreit ill. gyártó kapacitásunkat. Reméljük a weboldalon közétett cégünk által készített termékek fotói, meggyőzik Önt ill. vállalkozását, hogy érdemes cégünk képviselőjével felvenni a kapcsolatot. Gyártó üzletágunk 1996-óta Betéti társaság formájában működik sikeresen a fémfeldolgozóipar területén. - Fő tevékenységi körünk: szerszámgyártás /kivágó, hajlító, mélyhúzó, fröccsöntő / gépalkatrészek gyártása tömegcikkek készítése célgépek tervezése gyártása sajtolás, préselés A gyártás során cégünk redelkezésére különféle egyetemes esztergák d500mm 1500mm-ig, marógépek, köszörűgépek ill. CNC vezérelt precíz, futáspontos termelékeny marógép 800mmx350mmx500mm valamint tömbszikraforgácsoló gép állnak. Tömegcikk gyártó részlegünknél excenter présgépek 40T-ig , hidraulikus gép 100T-ig fröccsöntőgép 200gramm-ig teljesítményig terhelhetőek.

Proman Hungar Kft

Proman Hungar Kft

Logisztikai állvány- és polcrendszerek, karos állványrendszerek, acél galériás rendszerek, podesztek, valamint archivációs rendszerek szakszerű tervezése, telepítése és szervize. Raklapos állványrendszerünk néhány jellemzője: Az állványrendszer 20 m magasságig szerelhető össze. Raklapos polcrendszerek polcelemenkénti terhelhetősége 4 500 kg. A maximális oszlopterhelés 20 tonna. A raklaptartó gerendák különböző hosszúak, keresztmetszetűek és könnyen átalakíthatóak. Az állványmezők kiegészíthetők keresztgerendákkal, lemezpolcokkal, falemezekkel, rácsozattal stb Magyar piacon a legkedvezőbb ár-értékű állványrendszer

Semmelrock

Semmelrock

Használati tanácsok A Semmelrock-weboldalon termékekről, szolgáltatásokról és magáról a Semmelrock cégről szeretnénk Önt tájékoztatni. A Semmelrock cég azon adatait, amelyekkel kapcsolatosan az E-Kereskedelmi Törvény értelmében kívánjuk Önt tájékoztatni, az Impresszum alatt találhatja meg. Az adatok védelmét nagyon komolyan kezeljük, az ezzel kapcsolatos részletekről az Adatvédelem fejezetben tájékozódhat.

Hirdetés
Sportpálya építés

Sportpálya építés

Cégünk a Sport-Bau Trade Kft. elsősorban sportpályák építésével illetve karbantartásával foglalkozik. Építünk műfüves, salak, és speciális gumiburkolatú pályákat egyaránt. Ezenkívül játszóterek építésével is gyakran megbíznak bennünket, illetve fő tevékenységeink közé tartozik a sportburkolatok széles választékának forgalmazása. Weboldalunkon rengeteg pályatípus közül válogathat, melyekről képekkel, illetve adatokkal szolgálunk, hogy megkönnyítsük döntését.

Szabó és Fia faipari Bt.

Szabó és Fia faipari Bt.

A Szabó és Fia Faipari Bt. fából készít kül- és beltéri nyílászárókat, akár egyedi méretekben is. Ezen kívül konyha és kerti bútorokat, fa lépcsőket, korlátokat. Jász-Nagykun-Szolnok megyében van a székhely. Minden legyártott terméket igény szerinti felületkezeléssel adnak át a vásárlónak. Kérésre be is építik azokat.

Thermomaster építőanyag áruház

Thermomaster építőanyag áruház

Látogasson el Ön is a Thermomaster Építőanyag webáruházba. Webáruházunkban megtalálható a komplett hőszigetelő rendszer, melyhez akár 1000 féle vakolat közül választhat. Homlokzati hőszigetelő rendszereink már csomagolva is Öné lehet. Komplett hőszigetelő rendszereink mellett megtalálható a tetőfólia, gotextília, bitumenes zsindely valamint lábazati és nemes vakolat. Hőszigetelő rendszereinkhez külön vásárolhat dűbelt, ragasztót és akár polisztirol lemezt is. Építőanyag webáruházunkban folyamatos akciókkal segíti építkezését, lakásfelújítását.

Tuti menü