Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók - Ny-Magyarország képes leírás - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu
részletek »

Gyártók - Ny-Magyarország - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar.tlap.hu » Gyártók - Ny-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 11 db
 Stukkó gyártás - díszléc, rozetta, oszlop, 3d betű

Stukkó gyártás - díszléc, rozetta, oszlop, 3d betű

Cégünk bel- és kültéri épületdíszeket gyárt hungarocellből. Egyedi elképzelések megvalósítását is vállaljuk, méretbeli korlátok nincsenek. Eps alapanyagú hungarocellből készítjük a kültéri díszítőelemeinket, natúr vagy kérgesített felülettel. Beltéri termékeinket Xps alapanyagból állítjuk elő. Látogasson el webáruházunkba! Üdvözlettel: DekoStar Épületdíszek

Ablak Veszprém

Ablak Veszprém

Üdvözöljük! Cégünk közel 10 éves múlttal rendelkezik a műanyag ablakgyártás területén és a nyílászárók beépítésében. Családi házak, panel lakások, intézmények nyílászáróinak cseréjét, illetve legyártását vállaljuk rövid határidővel, a beépített nyílászárókra garanciát vállalunk, melyet garancia levél átadásával hitelesítünk. Gyártó üzemünk Veszprém mellett található, elsősorban Veszprém megye, Fejér megye és Budapest területéről várjuk a megrendeléseket. Nálunk Ön az első. Rossz tapasztalatai vannak a nyílászárócserével, olcsó vagy eltűnt ablakos cégekkel? Nálunk a minőség a legfontosabb szempont, melyről saját szemével meggyőződhet! Nyílászáróinkat kétféle profilból gyártjuk, mindkét esetben kiemelkedő a felhasznált anyagok minősége, 5 és 7 légkamrás profilok a jó hőszigetelő képesség érdekében. 7 légkamrás nyílászáróink a konvencionális forma világ mellett magas tisztaságú, különösen fehér színt képviselnek.

Alumínium redőny a gyártótól

Alumínium redőny a gyártótól

Alumínium redőny megoldások már Szereld magad csomagban is elérhetőek. Alumínium redőny csomagjaink kialakítását úgy terveztük, hogy bárki a számára legoptimálisabb megoldást tudja választani. Alumínium redőny csomagjainkban a Szereld magad csomagon kívül különböző motoros megoldásokkal és akár ajándék szúnyoghálóval is rendelheti meg alumínium redőnyeit. Látogasson el weboldalunkra, ahol további információkat kaphat termékeinkről és csomagjainkról, valamint gyorsan árajánlatot kérhet, melyre 24 órán belül megkapja egyedi ajánlatát.

Bernhardt Bútor

Bernhardt Bútor

Cégünk 1989 óta foglalkozik bútorajtók és egyéb, a bútorhoz tartozó kiegészítő termékek gyártásával. Korszerű gépeken, sok élőmunka ráfordítással készülnek a magas minőségi követelményeknek megfelelő bútorfrontok. Kizárólag minőségi alapanyagokból dolgozunk, főleg tölgyfából, cseresznyefából, égerfából, bükkfából, kőrisfából, juharfából, hársfából, akácfából, szibériai borovifenyőből, valamennyi kapható furnérfajtából. Készítünk még bútorajtót MDF lapokból 3D-s marással, festve vagy fóliázva. Különleges antikolt felületek, egyedi formák és marások készítését is vállaljuk. A bútorajtókkal együtt elkészítjük az egyéb kiegészítőket is (párkány, polc, lábazat, oldalfal, takaróléc). A széles méret-, forma- és színválaszték mellett szaktanácsadással segítjük megrendelőinket a döntésben. Másik fő tevékenységünk a fűrészáru gyártás, értékesítés. Telepünkön műszárított deszka és padló található, asztalosipari és építőipari minőségben. Fafajták: tölgy, bükk, kőris, éger, hárs, akác, cseresznye, borovifenyő, lucfenyő, vörösfenyő. Bővebb információval elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére. Észrevételeit, javaslatait is itt várjuk. Bernhardt Árpád és munkatársai

Fenyőbútor

Fenyőbútor

A Fenyőbútor ára? Természetes, hogy Ön is-mint mindenki más, a lehető legkedvezőbb áron szeretne bútort vásárolni. Az olcsó bútor azonban nem azonos az alacsony vételárú bútorral. fenyobutor_cikkFenyőbútor minősége? Nehéz helyzetben van a vásárló,amikor a kiszemelt bútor minőségére kíváncsi, hiszen mindenhol azt hallja: ez a legjobb minőségű bútor! Azonban egy bútor minőségének megállapítása szakértelmet és gyakorlatot igényel. fenyobutor_cikkHol érdemes fenyőbútort vásárolni? Ma Magyarországon legalább ötezer bútorkereskedéssel foglalkozó vállalkozás van. Ha Ön eldöntötte, hogy fenyőfabútort kíván vásárolni, akkor jár el helyesen, ha speciális fenyőfabútor kereskedéssel foglalkozó üzletet, vállalkozást keres fel.

Győrlakk Rt.

Győrlakk Rt.

A gyárat 1922. december 1-én Reichhold és Boecking német gyárosok alapították jelenlegi helyén, Győri Lakkgyár Reichhold és Boecking néven. Kezdetben a tulajdonosok bécsi és pozsonyi gyáraikból ideszállított olajokat, olajfestékeket szereltek ki kisebb egységekbe. 1924-ben német és pozsonyi szakemberek segítségével megkezdték az olajlakkok gyártását a közben megépített lakkfőző konyhán (üzemben). 1928-ban már központi fűtéssel ellátott kétemeletes üzemépületben indult meg az olajfestékek és olajzománcok termelése. Az ekkor már 25-30 dolgozót foglalkoztató gyárban 1934-ben megkezdődött a testvérgyárakból kapott recept és technológia alapján a jól bevált szintetikus zománc, a "Durlin" gyártása. Ennek bevezetése után rövidesen újabb termékcsoportot, a nitrolakkokat kezdték gyártani. Az 1940-es években a létszám már 40 fő volt. A háború idején a gyár hadiüzem volt, jelentős károsodás nem érte. Berendezései hiánytalanul megmaradtak a gyár közelben lakó dolgozóinak őrző tevékenysége következtében, így a termelés zökkenőmentesen megindulhatott.

KOBOX Gabion Webáruház

KOBOX Gabion Webáruház

Tervezés, kivitelezés, termékfejlesztés kreatívan gabionból... a fenntarthatóbb környezetért. A Kobox MO Kft. a gabion szerkezetek széleskörű alkalmazásával a technológia környezet-, ember-, és természetbarát jellegére hívja fel a figyelmet. Webáruházunkban egyedi kerítéseket, virágtartókat, kerti bútorokat és egyéb kerti elemeket (fűszerspirál) kínálunk széles választékban, melyek egymással jól kombinálhatóak, variálhatóak. A gabion nagy előnye, hogy könnyen, gyorsan építhetünk belőle önhordó, stabil, időtálló szerkezeteket - akár saját kezűleg, saját ötlet alapján -, ha kellő súlyú töltőanyaggal (pl:kő) töltjük meg. Ezt kihasználva kertünkben, vagy egy parkban, sőt belső terekben is számtalan felhasználási területe lehet.

Roko Készházak Kft

Roko Készházak Kft

Cégünk fő profilja az üzemben gyártott fa nagypaneles, könnyűszerkezetes épületek tervezése, gyártása, kivitelezése és forgalmazása a hétvégi és családi házaktól a társasházakon keresztül a csarnokszerkezetekig. Termékeink minden tekintetben megfelelnek a kor követelményeinek. Célunk olyan lakókörnyezetet biztosítani Önnek és családjának, melyben hosszú évtizedeken keresztül jól érezheti magát.

Rollmaster Kft. (Szallagfüggöny)

Rollmaster Kft. (Szallagfüggöny)

Cégünk termofüggöny, PVC függgöny térelválasztás és hegesztőfüggöny gyártását végzi az ipar és a kereskedelem számára. Termékeink által energiamegtakarítás érhető el, huzat- zaj- és pormentes, higiénikus terek alakíthatók ki. PVC függöny, termofüggöny, ipari függöny PVC szalagfüggöny Térelválasztások Hegesztő függöny és hegesztő ponyva Ipari Lengőajtó, Lengőkapu Sok éves tapasztalatunk a gyártás terén és jelenlétünk 3 országban lehetővé teszi számunkra a kedvező áron történő gyártást ill. a rugalmas szállítást. Tekintse meg oldalunkat. További kérdések esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Hirdetés
Térkövek, betonelemek a gyártótól

Térkövek, betonelemek a gyártótól

2002 óta foglalkozunk betonelemek gyártásával. Napjainkban egyre nagyobb teret követel magának az előre gyártott betonelemekkel történő térburkolás. Milyen előnyei vannak a térkő burkolatoknak? A térkövek gyártása üzemben történik ellenőrzött körülmények között, erre a célra kialakított gyártó berendezésekkel, melynek köszönhetően a térkövek felülete olyan nagy szilárdságú, hogy ellenáll a koptató hatásnak és a fagyásnak A térkőből készült burkolat lerakásához kötőanyag használata szükségtelen, A térkő burkolat fugái a csapadékvizet nagymértékben képesek elnyelni, Ha a javítási munkák szükségessé teszik a térkövet fel lehet szedni, a szükséges javítást el lehet végezni, majd a burkolatot az eredetivel megegyező minőségben újra vissza lehet építeni.

XL Alu Kft.

XL Alu Kft.

Az XL Alu Nyílászáró gyártó és Szerelőipari Kft. 2000-ben alakult Veszprémben. Fő tevékenységi körünk egyedi nyílászárók, függönyfalak és bejárati portálok gyártása alumínium és acél profilból, valamint ezek beépítése. Vállalkozunk továbbá acélszerkezetek szerelésére, ami elsősorban csarnokszerelést jelent és végzünk épületbádogos munkákat is. Munkatársaink mindegyike képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező szakember, akik a professzionális megoldásokra törekszenek. Megbízóink elsősorban a középületek kivitelezésében részt vevő generálkivitelezők. A nyílászáró gyártás részünkről alvállalkozói formában történik. Családi házak esetében elsősorban télikertek építésénél kínálunk minőségi megoldásokat. Szolgáltatásunk részét képezi, hogy árajánlatot készítünk tervek, illetve helyszíni felmérések alapján. Korrekt műszaki javaslatokat teszünk abban az esetben is, ha nem mi nyerjük meg a projekt kivitelezését. Tervezők részére csomópont megoldásokat kínálunk. Árajánlatunk elfogadás után, megrendelés esetén szerződést készítünk, majd a szerződéskötéskor 50% előleg átadására kerül sor. A kivitelezés a szerződés mellékletét képező ütemterv szerint kerül megvalósításra.

Tuti menü