Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőipar, kivitelezés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Építőipar, kivitelezés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 531 db
 Stukkó gyártás - díszléc, rozetta, oszlop, 3d betű

Stukkó gyártás - díszléc, rozetta, oszlop, 3d betű

Cégünk bel- és kültéri épületdíszeket gyárt hungarocellből. Egyedi elképzelések megvalósítását is vállaljuk, méretbeli korlátok nincsenek. Eps alapanyagú hungarocellből készítjük a kültéri díszítőelemeinket, natúr vagy kérgesített felülettel. Beltéri termékeinket Xps alapanyagból állítjuk elő. Látogasson el webáruházunkba! Üdvözlettel: DekoStar Épületdíszek

A Bontás szakértői

A Bontás szakértői

1.Elsődleges feladat, a bontási engedélyek beszerzése az önkormányzat építési osztálytól. Ezt természetesen kérésre, teljes körűen elvégezzük Ön helyet. Ebben a fázisban, a közművek, a gáz és villany eltávolítását is el kell végezni, szükség esetén ideiglenes mérőóra állást kell kihelyezni. A villany és gázra vonatkozó eltávolítások illetve ideiglenes megoldások, engedélykötelesek. 2.A bontás második fázis, a kemény illetve a tetőszerkezet szakszerű szétszerelése, a cserepek a tetőléc és a szaruzat eltávolítása. A ház tetejéről leszedett anyagok általában újrahasznosítunk, újrafelhasználunk egy másik épülethez, így a feladatot alaposan, szakszerűen kell elvégezni. 3.A harmadik fázis során, a födémzet, fa és gerendák, béléstestek eltávolítását végezzük el. 4.A negyedik fázisban, vagy sürgősség esetén akár a korábbi fázisok alatt nyílászárók, ajtók és ablakok kiszedését kell végrehajtani. 5.Az ötödik fázis, a falazat összeborítása, a tényleges bontás elvégzése. 6.A hatodik fázisban, az épület alapzatot távolítjuk el, kiforgatjuk a sávalapot. 7.A hetedik fázis a terep síkolása, kiegyenlítése azaz a tereprendezés, mely opcionális, így igény szerint végezhető.

A gerendaházakról

A gerendaházakról

Gerenda- vagy rönkház? Sokakban felmerül ez a kérdés mielőtt belevágnának az építkezésbe, és közülük a többség határozottan el is dönti, hogy csak ezek közül fog választani, a többi technológiát kizárja a választási lehetőségei közül. Számukra lehet, nagy segítség ez a weboldal, ami a rönkházak és gerendaházak különbségeit és hasonlóságait ismerteti. Nem csak racionálisan, hanem érzelmi alapon is megközelítve a témát. A két technológia eredményeképpen felépült családi házak megjelenésének különbségei, ezek ismertetése, a mikro-részletek kielemzése.

A kert lakberendezője

A kert lakberendezője

Moka Garden, a kert lakberendezője elkészíti a megálmodott kertet 3D-s látványterven, rövid határidővel és garanciával elvégzi a szükséges kertépítési munkákat, majd fenntartja, gondozza az elkészült kertet. Kiemelt fontossággal kezeljük az automata öntözőrendszerek tervezését és telepítését, hiszen a megépített kert akkor marad harsogóan zöld, ha a növények megfelelő vízmennyiséghez jutnak. Weboldalunkon ezekről a szolgáltatásokról, aktuális kerti munkákról, tippekről és trükkökről is olvashat a kertészet iránt érdeklődő látogató.

A megbízható kivitelező-Drégelybau

A megbízható kivitelező-Drégelybau

Cégünk foglalkozik a tervezéstől, a kivitelezésig mindennel amire Önnek szüksége van akár építkezésről vagy felújításról legyen szó.Fontos, hogy megbízható szakembereket kérjen fel.Többéves építőipari tapasztalattal a hátunk mögött mindenkinek, aki építkezésre adja fejét, azt tanácsoljuk, hogy olyan generál-kivitelezőt válasszon, aki megfelelő és ellenőrizhető referenciával rendelkezik.

A térkő specialista

A térkő specialista

Tömöri István vagyok térkövező, térburkoló szakember. Engedje meg, hogy bevezessem Önt a térkövek viágába ahol csak a képzeletünk szabhat határt, hisz a térkövezés páratlan dolgogat rejt magába. Bővebb felvilágosításért és ajánlatkérésért keressen az alábbi elérhetőségeken: Tömöri István térkövező-térburkoló szakember

A-Z-ig lakáskarbantartás Miskolc

A-Z-ig lakáskarbantartás Miskolc

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

Ablak árajánlat - Műanyag ablak

Ablak árajánlat - Műanyag ablak

Szeretné lecserélni a nyílászárókat lakásában és érdekli, hogy hol találhatná meg az Ön számára legolcsóbb és legkifizetődőbb megoldást? Honlapunkon lehetőséget biztosítunk arra, hogy árajánlatot kérjen több ablakgyártótól is minden nyílászáró típusra. Ha kitölti az online űrlapot, mi rövid időn belül a rendelkezésére bocsájtjuk a gyártók ablakra és ajtóra vonatkozó árajánlatait.

Ablak csere bontás nélkül

Ablak csere bontás nélkül

Kicserélné ablakait, de nem tudja kivel végeztesse a munkát? Gyorsan, por és piszok mentesen szeretné, hogy kicseréljük ablakát? Ha van rá lehetőség kérhet bontás nélküli ablakcserét, itt egy napos munkaidővel kell számolnia, valamint a por és piszok is jelentősen kevesebb, mint egy hagyományos ablakcserénél. Felkeltettük érdeklődését, de nem tudja mennyibe fog ez Önnek kerülni? Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot, hogy tudja mivel kell számolnia! Budapest területén ingyenes helyszíni felmérést végzünk.

Hirdetés
Ablak Veszprém

Ablak Veszprém

Üdvözöljük! Cégünk közel 10 éves múlttal rendelkezik a műanyag ablakgyártás területén és a nyílászárók beépítésében. Családi házak, panel lakások, intézmények nyílászáróinak cseréjét, illetve legyártását vállaljuk rövid határidővel, a beépített nyílászárókra garanciát vállalunk, melyet garancia levél átadásával hitelesítünk. Gyártó üzemünk Veszprém mellett található, elsősorban Veszprém megye, Fejér megye és Budapest területéről várjuk a megrendeléseket. Nálunk Ön az első. Rossz tapasztalatai vannak a nyílászárócserével, olcsó vagy eltűnt ablakos cégekkel? Nálunk a minőség a legfontosabb szempont, melyről saját szemével meggyőződhet! Nyílászáróinkat kétféle profilból gyártjuk, mindkét esetben kiemelkedő a felhasznált anyagok minősége, 5 és 7 légkamrás profilok a jó hőszigetelő képesség érdekében. 7 légkamrás nyílászáróink a konvencionális forma világ mellett magas tisztaságú, különösen fehér színt képviselnek.

Ablak, ajtó gyártás

Ablak, ajtó gyártás

Nyílászárók gyártása, szállítása, bontása, beépítése, párkányozása. 5; 6 és 7 légkamrás profilrendszerek 10 év garanciával. Redőnyök és szúnyoghálók többféle kivitelben. Egyedi méretek és formák, széles színválaszték. Díjmentes felmérés és árajánlat. Állandó akcióinkról érdeklődjön személyesen bemutatótermünkben. Vegye meg közvetlenül a gyártótól! Megtalálhatók vagyunk az ország egész területén. Keresse meg az Önhöz legközelebb eső bemutató termet. Kiváló minőségű nyílászárók közvetlenül a hazai gyártótól, ahol a garanciális javítás évek múltán is megoldott. Cégünk minőségi műanyag nyílászárók, ajtó, ablak gyártásával, értékesítésével és beépítésével foglalkozik. Ablakok, maximálisan kielégítik ügyfeleink igényeit mind műszaki és esztétikai, mind hő- és hangszigetelési szempontból. Ajtó, ablak gyártását egyedi méretre, akár 2 hetes szállítási határidővel is tudjuk vállalni.

Ablak,nyílászáró

Ablak,nyílászáró

Weboldalunkon megoldást és segítséget találhat az új ablak vagy más nyílászáró vásárlásához. Elérhető áron kínáljuk Önnek az általunk forgalmazott Aluplast 5 légkamrás műanyag ablakokat,nyílászárókat ,redőnyöket ,rovarhálókat. Szolgáltatásaink komplexek , teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. A munka során keletkezett falsérülések javítása,sitt elszállítása,párkányozás,takarólécezés stb. Magas műszaki tartalom alap áron. Rendkívül meggyőző az ár érték arány.

Ablak,nyílászáró forgalmazás

Ablak,nyílászáró forgalmazás

Műanyag ablakok, ajtók, nyílászárók Szeretne biztos lenni választásában? Eddigi ügyfeleink elégedettek voltak a munkánkkal, s azért választottak minket műanyag ablak,nyílászáró vásárlása,cseréje előtt mert: -hozzáértő és szakszerű tájékoztatást, ingyenes felmérést kaptak az elképzelések maximális figyelembe vétele mellett. -minden műanyag ablak,ajtó magas műszaki, esztétikai szempontoknak megfelelő pontos, precíz gyártása. -a megrendelt ablakok, nyílászárók előre egyeztetett időre való pontos szállítása, munkakezdése és kivitelezése, határidő csúszások nélkül. -minden ablak,nyílászáró profi beépítése rutinnal, kellő odafigyeléssel. -a beépített ablakokkal,ajtókkal esetlegesen előforduló - garanciális - probléma ellátása. Amit cégünk ajánl Önnek: -5-6 légkamrás ablak,nyílászáró családjaink egyedi méretekben gyártva az Ön igénye szerint. -k=1,0 W/m2 üvegezés alapfelszereltségben,felár nélkül. -Bejárati ajtók széles választéka(50-60 féle ajtópanel). -Kiegészítőként párkányok, takarólécek, redőnyök,rovarhálók stb. -Budapesten belül ingyenes helyszini felmérés,szaktanácsadás.

Ablakcsere Budapesten és környékén

Ablakcsere Budapesten és környékén

Télen Ön is az utcát fogja fűteni, vagy egy ablakcsere után már csak a saját lakását?Komplett ablak csere Budapesten és vonzáskörzetében! Új ablakot, vagy ajtót akar? Akár ablakot akar cseréltetni, akár építkezik, mindkét esetben tudunk Önnek segíteni! Vállalkozásunk elsősorban műanyag és fa ajtó, műanyag és fa ablak forgalmazásával és beépítésével foglalkozik.

Ablakcsere kivitelezés

Ablakcsere kivitelezés

Sokan vannak, akik régi korszerűtlen nyílászárókkal rendelkeznek, amelyek nagyon gyakran különféle bosszúságot okoznak tulajdonosaiknak, de ami a legrosszabb bennük, hogy óriási energiapazarlók is egyben. Ennek vetünk véget mi, új műanyag nyílászárókat (ablak, erkélyajtó, bejárati ajtó) kínálunk beépítéssel, a régi kivontásával, elszállításával. Sőt, még a vakolási utómunkákat is megcsináljuk, egyszóval komplett, teljeskörű nyílászáró cserét kínálunk. Ráadásul, amikor nyílászáró csere mellett dönt, az egyik legjobb befektetési döntését is meghozza egyúttal.

Ablakkirály

Ablakkirály

Az Internorm a legnagyobb nemzetközi ablak-és ajtómárka, amely a legmagasabb minőséget, legszélesebb design-választékot és folyamatos újításokat biztosít Önnek. Az Internorm nemcsak a termékminőséget, hanem a szolgáltatások színvonalát is garantája a beépítéstől az utógondozásig. Így az Internormmal Ön az igazi biztonságot, megbízhatóságot és a hosszú élettartamot választja. Elragadott ügyfeleinknek köszönhetően az Internorm ablakok és ajtók már [ 78 éve ] életünk részei Európában

ablakszigetelés

ablakszigetelés

Bizonyára már ön is tudja,hogy az ajtón-ablakon rengeteg energia távozik el,ha nem megfelelően vagy egyáltalán nincsenek szigetelve. Sok ember anyagi okokból nem cserélhet ablakot,ezért az általunk ajánlott technológia ezt a problémát oldja meg. Az ablakok javításával szigetelésével tökéletes légzárást lehet elérni. A szigetelés anyaga szilikon,ami a réseket teljes mértékében kitölti,ezáltal megszünik a huzat javul a hőérzet. Önmagában a szigetelés nem bíztos hogy elegendő,ezért a lehetőségek és az igények szerint elvégezzük az ablakok passzítását, beállítását. Néhány érv a szigetelés mellett: A beépített szilikon szigetelő profil egy egyszerű esztétikus megoldással szünteti meg a nyílászárón keresztüli légmozgás 70-80%-át. ezáltal: * A helységek huzatmentessé válik,a hőérzet javul. * A belső terek hőmérséklete 2-4 C-kal emelkedik. * Lényegesen csökken a kinti zaj,por és a kipufogógázok bejutása,megszünik a csapadék beszivárogása. * 15-20% fűtésköltség megtakarítást eredményez. * Hosszú, min. 10 év élettartam,1-2 év megtérülési idő. Ajtó-ablak utólagos szigetelés svéd technológiával bemarásos módszerrel, szilikon gumi felhasználásával. Csökkentse 15-20%-kal fűtési költségeit. 2

Tuti menü