Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakás - Ház Biztosítás képes leírás - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu
részletek »

Lakás - Ház Biztosítás - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar.tlap.hu » Lakás - Ház Biztosítás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Lakás BIztosítás Online

Lakás BIztosítás Online

A magyar családok legfontosabb és legértékesebb vagyonuk jellemzően a lakásuk, mégis viszonylag kevés otthont védenek megfelelő lakásbiztosítás szerződéssel. Általános probléma, hogy akik rendelkeznek lakásbiztosítás szerződéssel, több évvel, esetleg évtizeddel ezelőtt kötötték. Az ilyen otthonbiztosítás szerződések teljes védelmet nyújtanak? Sajnos rendszerint nem! A legtöbb háztartás évtizedekre adósítja el magát egy lakás vagy ház vásárlásakor, mégsem fordítunk elegendő figyelmet a védelmére. Ha mégis a kezdet kezdetén kötünk egy ingatlanbiztosítás szerződést, majd a sorsára hagyjuk és meglepődve tapasztaljuk, hogy kár esetén nem fizet, ha baj van! Pedig ebben az esetben nem a biztosító a ludas, hanem mi magunk, hiszen ma a legtöbb ingatlan is hét-számjegyű értéket képviselő cikkeket foglal magába, de akkor az ingatlan értékéről még szót sem ejtettünk, melyek mellett a lakásbiztosítás havi díja eltörpül. Lakásbiztosításunkat ugyan úgy karban kell tartani, mint az ingatlanunkat.

Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás

Nehezen, esetleg egy élet munkájával létrehozott otthonát biztosítás nélkül hagyni a mostani kemény pénzügyi helyzetben bizony nagy kockázatot jelent. Bármilyen nem várt esemény/elemi károk, betöréses-lopás rablás stb./ bekövetkeztekor Ön kénytelen saját zsebéből pótolni megsemmisült vagy elrabolt értékeit. Az ingatlanbiztosítások-, legyen szó kastélyról vagy pajtáról- pont azt a célt, szolgálják, hogy Önnek ne terhelje pénztárcáját az utánpótlás.

Lakásbiztosítás kérdések és válaszok

Lakásbiztosítás kérdések és válaszok

A lakásbiztosítás csekély havi pluszteher, ám baj esetén hatalmas anyagi könnyebbséget jelent. Hogyan, mennyiért, mire kössön lakásbiztosítást? Legyen akár tűz, víz, vihar vagy betörés - az anyagi következmények viselésében nyújt jelentős segítséget a lakásbiztosítás. Már online biztosítás kalkulátor és szerződéskötési lehetőség is rendelkezésre áll!

Lakásbiztosítási csomagok kedvezménnyel

Lakásbiztosítási csomagok kedvezménnyel

A lakásbiztosítás ugyan némi havi pluszteher, ám ha bekövetkezik a baj hatalmas könnyebbséget jelent. Biztosítsa lakását Magyarország lakásbiztosításban piacvezető biztosítójánál! Jöhet tűz, víz, vihar vagy betörés - az anyagi következmények viselésében nyújt segítséget Önnek az AEGONdirekt.hu lakásbiztosítása. Online biztosítás kalkulátor és szerződéskötési lehetőség a honlapon!

Tuti menü