Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - Bp. - Pest m. képes leírás - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatók - Bp. - Pest m. - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar.tlap.hu » Szolgáltatók - Bp. - Pest m.
Keresés
Találatok száma - 178 db
A kert lakberendezője

A kert lakberendezője

Moka Garden, a kert lakberendezője elkészíti a megálmodott kertet 3D-s látványterven, rövid határidővel és garanciával elvégzi a szükséges kertépítési munkákat, majd fenntartja, gondozza az elkészült kertet. Kiemelt fontossággal kezeljük az automata öntözőrendszerek tervezését és telepítését, hiszen a megépített kert akkor marad harsogóan zöld, ha a növények megfelelő vízmennyiséghez jutnak. Weboldalunkon ezekről a szolgáltatásokról, aktuális kerti munkákról, tippekről és trükkökről is olvashat a kertészet iránt érdeklődő látogató.

A megbízható kivitelező-Drégelybau

A megbízható kivitelező-Drégelybau

Cégünk foglalkozik a tervezéstől, a kivitelezésig mindennel amire Önnek szüksége van akár építkezésről vagy felújításról legyen szó.Fontos, hogy megbízható szakembereket kérjen fel.Többéves építőipari tapasztalattal a hátunk mögött mindenkinek, aki építkezésre adja fejét, azt tanácsoljuk, hogy olyan generál-kivitelezőt válasszon, aki megfelelő és ellenőrizhető referenciával rendelkezik.

A térkő specialista

A térkő specialista

Tömöri István vagyok térkövező, térburkoló szakember. Engedje meg, hogy bevezessem Önt a térkövek viágába ahol csak a képzeletünk szabhat határt, hisz a térkövezés páratlan dolgogat rejt magába. Bővebb felvilágosításért és ajánlatkérésért keressen az alábbi elérhetőségeken: Tömöri István térkövező-térburkoló szakember

Ablak,nyílászáró

Ablak,nyílászáró

Weboldalunkon megoldást és segítséget találhat az új ablak vagy más nyílászáró vásárlásához. Elérhető áron kínáljuk Önnek az általunk forgalmazott Aluplast 5 légkamrás műanyag ablakokat,nyílászárókat ,redőnyöket ,rovarhálókat. Szolgáltatásaink komplexek , teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. A munka során keletkezett falsérülések javítása,sitt elszállítása,párkányozás,takarólécezés stb. Magas műszaki tartalom alap áron. Rendkívül meggyőző az ár érték arány.

Ablakcsere Budapesten és környékén

Ablakcsere Budapesten és környékén

Télen Ön is az utcát fogja fűteni, vagy egy ablakcsere után már csak a saját lakását?Komplett ablak csere Budapesten és vonzáskörzetében! Új ablakot, vagy ajtót akar? Akár ablakot akar cseréltetni, akár építkezik, mindkét esetben tudunk Önnek segíteni! Vállalkozásunk elsősorban műanyag és fa ajtó, műanyag és fa ablak forgalmazásával és beépítésével foglalkozik.

Ablakcsere kivitelezés

Ablakcsere kivitelezés

Sokan vannak, akik régi korszerűtlen nyílászárókkal rendelkeznek, amelyek nagyon gyakran különféle bosszúságot okoznak tulajdonosaiknak, de ami a legrosszabb bennük, hogy óriási energiapazarlók is egyben. Ennek vetünk véget mi, új műanyag nyílászárókat (ablak, erkélyajtó, bejárati ajtó) kínálunk beépítéssel, a régi kivontásával, elszállításával. Sőt, még a vakolási utómunkákat is megcsináljuk, egyszóval komplett, teljeskörű nyílászáró cserét kínálunk. Ráadásul, amikor nyílászáró csere mellett dönt, az egyik legjobb befektetési döntését is meghozza egyúttal.

Ablakszigetelés felsőfokon

Ablakszigetelés felsőfokon

Húsz éve szakterületünk az ablakfelújítás és az ablakszigetelés. Nem fog bennünk csalódni, az általunk végzett munka minőségét CSI és ISO 9001 bizonylatok igazolják. Csökkentse fűtésköltségeit az elavult üvegek cseréjével! Az ablakok utólagos szigetelése során korszerű anyagokat, két-, illetve háromrétegű üveget használunk. A legújabb fejlesztések is elérhetőek nálunk, így a piac legjobb hőszigetelő tulajdonságaival rendelkező Heat Mirror üvegek vagy az öntisztító típusok. Kérje ajánlatunkat! Hívjon bizalommal.

Ablakszigetelés, ajtószigetelés

Ablakszigetelés, ajtószigetelés

Szeretnénk megkímélni önt sok kiadástól és bosszúságtól. Figyelmébe szeretnék ajánlani egy megoldást, mely jelentős megtakarítást eredményez kis befektetéssel, vagy otthonát élhetőbbé, kényelmesebé és melegebbé teszi. Mivel az energiakiadásaink közül a fűtésre költjük a legtöbbet, ezért gondolkodjunk el azon, hogy fizetünk azért az energiáért is, amellyel akaratlanul fűtjük az utcát. Az ajtóknál ablakoknál a szárny és a tok közötti hézagokon megszökik a meleg! Ráadásul ezeken a hézagokon nem csak a lakás melege jut ki de még beáramlik a hideg szél is, magával hozva az utca porát. A rések elzárása vagy tömése nem kerül sokba, de a többlet energia igen! A megoldás egy olyan egyszerű módszer alkalmazása amely tartós és nem drága és 96%-os hatékonysággal megszünteti a légmozgást nyílászárók (ajtók, ablakok) résein keresztül.

Ajtónyitás

Ajtónyitás

Ajtónyitáson kívül más nyílászárók nyitását is vállaljuk: erkélyajtó, ablak, széf valamint gépjármű ajtó nyitása. Ha elhagyta autókulcsát vagy bent felejtette kocsijában, akkor sem kell aggódnia! Szakembereinkre számíthat éjjel-nappal! Ajtónyitás Budapest területén gyors szerviz jelleggel 1-2 órán belüli helyszíni kiszállással!

Hirdetés
Ajtónyitás-Zárnyitás

Ajtónyitás-Zárnyitás

A zárbetét akkor hibásodik meg legtöbbször, amikor mondjuk éppen éjszaka mennénk be a lakásba vagy valamilyen más okból sürgős, így ajtónyitás terére szakosodott kollégáink egész évben non-stop készenlétben várják hívását. Már percek alatt ki tudjuk nyitni a zárbetétet, így ezzel a gyorsasággal megtámogatva, azonnal be tud menni lakásába. Ne essen pánikba, az ajtónyitás csak egy telefonjába kerül. Kollégánk gyors munkája által az ajtó átjárhatóvá válik, és Ön felszabadultan léphet be intim környezetébe. Bármikor nyitunk ajtót Budapesten, akár éjjel is hívhatja ügyeletben várakozó kollégánkat.

Állványrendszer

Állványrendszer

Teljes körű szolgáltatásainkkal és az állványrendszerek terén nyújtott széles palettánkkal igyekszünk ügyfeleink igényeit maximálisan kielégíteni. A Layher a legmodernebb technológiát használja a tökéletes állványrendszer kialakítása érdekében. A céget világszerte magas szintű szolgáltatások, és megbízható partnerkapcsolat jellemzi.

AlpinTom Ipari és Szolgáltató Bt. - Budapest

AlpinTom Ipari és Szolgáltató Bt. - Budapest

A budapesti székhelyű AlpinTom Ipari és szolgáltató Bt. több, mint 10 éve nyújt segítséget speciális alpintechnikát igénylő munkák elvégzésében. Szolgáltatásunkba tartozik különböző alpinista munkák megoldása, homlokzatfelújítás ? és helyreállítás, fakivágás, függőfolyosó felújítás, épületfestés, ereszcsatornák javítása, cseréje, üvegfelületek tisztítása. Ezen kívül nálunk lehetőség van fakivágásra a belső udvarokon is, illetve galambok elleni védelem kiépítésére. További szolgáltatásainkról és referencia munkáinkról további képeket talált honlapunkon, illetve ugyanitt kollégáink várják árajánlatkérését a megadott elérhetőségeken! Hívjon minket bizalommal!

Aszfalt makadám

Aszfalt makadám

Útépítés, aszfaltozás Saját útépítő, aszfaltozó gépeinkkel (úthenger, finisher, aszfaltmaró, aszfaltvágó), kiváló, tapasztalt szakembergárdával, pontosan, határidőre tudjuk vállalni az útépítési munkálatokat. A ránk bízott útépítési munkát hibák nélkül, egy munkafolyamatban végezzük el! Az elkészült utat a későbbiekben már nem kell javítgatni. Nálunk nincs rejtett plusz költség, a megrendelő egyszer fizet! Célunk, hogy rövid határidővel, kiváló minőségben készüljön el az út építése. Straßenbau, Asphaltierung Meine Straßenbau, Asphalt unsere Maschinen (Straßenwalzen, Finisher, Asphaltfräsen, Fugenschneider), hervorragende Fachkräfte, genau und pünktlich, können wir die Straßenbauarbeiten durchzuführen. Die Straßenbauarbeiten uns fehlerfrei übertragen, führen Sie eine in Arbeit! Die fertige Bahn wird nicht mehr zu reparieren. Wir haben keine versteckten Mehrkosten zahlt der Kunde einmal! Unser Ziel ist es, kurze Fristen, hochwertige im Straßenbau vorbereitet.

Az építés szakértője Nola Bau Kft

Az építés szakértője Nola Bau Kft

A Nola Bau Kft vállalja családi házak és társasházak építését, generálkivitelezését az ország egész területén. Szolgáltatásaink: szerkezetépítés, komplett generál kivitelezés, minden szakipari munka (gépészeti szerelés, villanyszerelés, gipszkartonozás, ács-tetőfedés, burkolás, ablak beépítés, belsőépítészeti munkák stb). Épület felújítás, korszerűsítés.

Az építőipar építőmesterei

Az építőipar építőmesterei

Generálfelújítás: A Burcs kft építőipari szolgáltatása egyedi, mert a központilag is irányitott szakképzett szakemberek végzik el a munkákat. A jó szervezettségnek köszönhetően gyorsan és rendszerezetten.Szakembereink rendelkeznek a szükséges szakmai ismeretekkel és ismerői a folyamatok, eljárások lefolytatásának.Ha kérdése van szolgáltatásainkkal vagy szeretné velünk felvinni a kapcsolatot hívjon!Lakásfelújítás lakásépítés Pest megyében.Elkészitjük saját lakását az ön igényei szerint!Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Generál felújítás,panellakás felújítás a padlótól a mennyezetig.Ha eldöntötte hogy a lakását felújítaná hívjon! 06-20-372-8891 Burcs Kft.

Az építőipar mesterei.

Az építőipar mesterei.

Lakásfelújítás 2010 Családi házak,panellakások felújítását,átalakítását vállaljuk, Budapesten és környékén. Kulcsra kész kivitelezés az Ön igényei szerint! Teljes ügyintézés és anyag beszerzés a legkedvezőbb árakon! Kérjen ingyenes árajánlatot, amit 3.munkanapon belül elkészítünk.

Betonász Kft. - betonvágás, betonfúrás

Betonász Kft. - betonvágás, betonfúrás

Modern világunkban megkövetelik a gyors és precíz, minőségi zajtól mentes munkát, ezért rezgésmentes gyémántcsiszolásos eljárást használunk. A módszer előnye nemcsak zajmentességében, hanem praktikusságában és komfortosságában is rejlik. A modern gyémánttechnológiát alkalmazva vágjuk a falakat, tervezünk új nyílásokat, áttöréseket. Ehhez az ipari ágazathoz nyújt alapot és segítséget a gyémánttechnika a régi, hagyományos módszerekkel szemben. A hagyományos vésés és fúrás sok porral és nagy zajjal járó művelet, mely miatt az épületekben statikailag nem megfelelő repedések keletkeznek a rezgés miatt. Ezzel szemben a gyémántfejes betonvágás statikailag elfogadott, hiszen rezgésmentes, és viszonylag halk eljárás. Pontos munkát lehet végezni vele, mivel a szerszám a szerkezetben található vasalásokat is elvágja (így nincs szükség további igazításra, utómunkálatokra).

Tuti menü