Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - D-Magyarország képes leírás - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatók - D-Magyarország - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar.tlap.hu » Szolgáltatók - D-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 18 db
Alba Lamella Árnyékolástechnika

Alba Lamella Árnyékolástechnika

Cégünk Székesfehérváron működik és itt végezzük tevékenységünket. Árnyékolástechnikai anyagok kereskedése, redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, nyílászárók, ajtók és kapuk kereskedelmét. Ezen kívül igény szerint elvégezzük a helyszíni felmérést, és tanácsadást, igény esetén a karbantartást is. Fő profilunk a szalagfüggönyök tisztítása. Ebbe beletartozik, a le és felszerelés, tisztítást, szállítás is. Kérjen árajánlatot, rendszeres tisztítás esetén kedvezményt is biztosítunk. Tekintse meg weblapunkat!

Aquacut Kft. (Vizesvágás)

Aquacut Kft. (Vizesvágás)

Az AquaCut Kft. 2003. novemberében alakult, fő tevékenységünk a vízsugaras vágás, melyet 2009. márciusáig egy 4000 bar üzemi nyomással működő PTV WL3020B típusú abrazív vízsugaras vágógéppel végeztünk. 2009. áprilisában üzembe helyeztük hazánk első 6000 bar-on üzemelő vízsugaras vágóberendezését, új telephelyünkön a Bólyi Ipari Parkban. Az új Flow IFB2030 DWJ berendezéssel, a megnövekedett nyomásnak köszönhetően már nem csak a kiváló vágásminőség, hanem a kedvező ár is versenyképessé teszi a vízsugaras vágást, a hagyományos eljárásokkal szemben. A Dynamic Waterjet kiegészítő segítségével kiküszöbölhetőek a vízvágásnál eddig jelentkező nemkívánatos mellékhatások, mint a túlfutás és a szöghibák. Igyekszünk mind a nagyipari cégek, mind az egyéni megrendelők igényeit kiemelkedően rugalmasan kezelni. E-mailen érkezett megrendelésekre még akár aznap elkészítjük pontos árajánlatunkat. Amennyiben tevékenységünkkel vagy cégünkkel kapcsolatban bármilyen információra lenne szüksége, kérjük írjon e-mailt vagy keressen bennünket a +36 69 869 500-as telefonszámon.

Burkolás-Lakásfelújítás-Szeged

Burkolás-Lakásfelújítás-Szeged

Vállaljuk lakások, magánházak felújítását, burkolását. Minőségi hidegburkolatok, gipszkarton válaszfalak és mennyezetek készítését több éves szakmai tapasztalattal, referenciákkal. Fő szakterületem a burkolás, gipszkartonozás, lakásfelújítás. Munkákat többnyire Csongrád megye területén vállalok /Szeged, Szőreg, Deszk, Algyő, Ferencszállás, Makó, Kiszombor stb/.

Családi ház kulcsrakész kivitelezés

Családi ház kulcsrakész kivitelezés

Tégla családi házak építése akár 4 hónap alatt ár és időgaranciával. Felújítási és utólagos hőszigetelési munkák, homlokzat felújítás és gépi vakolás.Családi ház és társasházak házak tejleskörű kulcsrakész kivitelezése. Herczeg és Társa Kft. Pécs. Ingyenes árajánlat és tájékoztatás. Családi ház építését bízza ránk.

Famíves Belsőépítészeti és Faipari Kft.

Famíves Belsőépítészeti és Faipari Kft.

Famíves Belsőépítészeti és Faipari Kft. - épületasztalosság, belsőépítészet, fa feldolgozás, asztalos munkák - nyílászárók, egyedi bútorok készítése országosan, szegedi bázissal. Új épületek fa építészeti és kivitelezése.

Fanyálszáró

Fanyálszáró

Ha építkezik, vagy felújítja otthonát, úgy gondolom nincs könnyű helyzetben, amikor a megfelelő nyílászárókat szeretné megvásárolni. Ma már sok gyártó és forgalmazó cég kínálja termékeit. Különböző árakon különböző minőséget. Aki nem jártas a nyílászárók világában az könnyen összezavarodik a műszaki jellemzők útvesztőjében. Célunk, hogy segítsünk önnek kiválasztani azt a nyílászárót, amely minden szempontból megfelel az ön egyedi igényeinek, elvárásainak. Nem a Háy és Háy Kft. a legnagyobb és legismertebb gyártó hazánkban, de büszkék vagyunk magas színvonalú termékeinkre és elégedett megrendelőinkre!

Gamovex Lakás- és házfelújítás egyszerűen gyorsan.

Gamovex Lakás- és házfelújítás egyszerűen gyorsan.

Lakás-, és házfelújítás egyszerűen, gyorsan, kulcsrakészen, a legkedvezőbb feltételekkel! Mindent egy kézből: Önnek nincs más dolga, csak kiválasztani a falak színét, vagy a berendezést. De ha szükséges, mi ezt is megoldjuk Ön helyett. Kérjen ingyenes árajánlatot tőlünk!

Hidropont kft - Víziközműtervezés

Hidropont kft - Víziközműtervezés

Cégünk mérnöki tevékenységet végez a vízgazdálkodás és víziközmű tervezés területén. Elsősorban települési és ipari vízellátásra, kommunális szennyvíz tisztításra, ipari szennyvíz előtisztításra, csatornázásra, belterületi vízrendezésre, vízfolyás rendezésre, tószabályozásra, valamint vízkárelhárítási terv készítésre terjed ki. Szolgáltatásaink komplex közműtervek készítése, vízjogi engedélyeztetési dokumentációk készítése, kiviteli tervek készítése, megvalósíthatósági tanulmányok készítése, tanulmánytervek készítése, lakossági közműbekötések tervezése. Egyéb szolgáltatásaink: engedélyezési eljárások lefolytatása, ajánlati tervdokumentációk készítése, közbeszerzési eljárásokhoz kiviteli munkák tervezői művezetése, környezetvédelmi hatástanulmányok vízgazdálkodási fejezeteinek készítése, pályázatok vízgazdálkodási fejezeteinek elkészítése, szakvélemények készítése, műszaki tanácsadás.

Honti és Társai Kft. (Gépszerelés)

Honti és Társai Kft. (Gépszerelés)

Üdvözlöm a Honti és Társai Kft. honlapján! Tisztelt Érdeklődő! Köszöntöm a Honti és Társai Emeléstechnikai és Munkabiztonsági Kft. honlapján. Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket, szolgáltatásainkat. I. Szak- és szakértői tevékenység - gépek üzembe helyezés előtti és időszakos biztonsági vizsgálata, kiemelve az emelő-, rakodó- és építőgépeket - munkabiztonsági szak- és szakértői munkák elvégzése - munkahelyi kockázatértékelés elkészítése és felülvizsgálata, munkavédelmi oktatás - tűzvédelmi szaktevékenység ellátása - munkavédelem átalánydíjas formában - szaktanácsadás, bármely szakértői és akkreditált munka elvégzése - emelőgépek és szerkezetek tervezése, dokumentáció pótlás - gépkezelőképzés (nehéz-, könnyű- és kisgépkezelő, teherkötöző, tűzvédelmi szakvizsga) II. Kereskedelmi tevékenység - új és használt emelőeszközök és gépek forgalmazása adatbankkal - alkatrész-forgalmazás, bizományosi értékesítés - emelőgép ügyintézők és szakértők boltja - garázsipari emelőgépek forgalmazása III. Dokumentációk pótlása - több, mint 3200 típus gépkönyve, alkatrész-katalógusa, minősítése - munkavédelmi kiadványok

Hirdetés
Horváth Tivadar

Horváth Tivadar

Vállalok tetőkészítést,felújítást.Külső és belső burkolásokat.Gipszkarton szereléseket. Gipszkarton falak készítését szigeteléssel ajtó beépítéssel. Lambériázásokat.Szaletlik, kiülők,pergolák,előtetők,nyitott garázsok készítését. tetőablak beépítést akár utólag is. Falépcsők,fa járófelületek,fafödémek készítését szigeteléssel.OSB lapok szerelését.

Kerttervezés, kertépítés

Kerttervezés, kertépítés

Nincs elkeserítőbb látvány, egy rendezetlen kertnél. Egyedül, szaktudás nélkül nagyon nehéz nekilátni a kertépítés kihívásának. Ha valaki hobby kertész, akkor általában önszántából, az idejét nem kímélve, beleássa magát a szakirodalomba, majd végül kitalál valami okosat. De akinek nincs ideje elsajátítania egy új szakmát, az jobban teszi, ha inkább kertépítő szakemberhez fordul. Hívjon, még ma - Pécs és környékén

Kitvalasszak.com - építőipari portál

Kitvalasszak.com - építőipari portál

A kitvalasszak.com építőipari portál rendelkezik Magyarországon a legnagyobb építőipari céges adatbázissal. Cégkeresőnkben már több mint 100.000 cég található a következő fő kategóriákba sorolva: Mérnöki tevékenység, Magasépítési kivitelezés, Mély-útépítés, Építőanyag kereskedelem, Építőanyag gyártás, Építőipart segítő szolgáltatások, Szakhatóságok és Szakmai szervezetek. Az első építészeti tendereztető (projektkezelő) rendszert pedig minden szerződött partnerünk igénybe veheti a kitvalasszak.com portálon. Oldalunkon naponta friss építészettel kapcsolatos híreket olvashatnak az oda látogatók. Új esemény naptárunkban pedig az építészettel kapcsolatos minden fontosabb esemény megtalálható. Saját szakértői gárdánk pedig szívesen felel minden feltett szakmai kérdésre. Építőipari fórumunkban pedig a szakmabeliek oszthatják meg tapasztalataikat egymással.

Klíma szaküzlet

Klíma szaküzlet

Minőségi LG, Samsung, Hitachi, Mitsubishi, Midea klímaberendezések, légtisztítók, páramentesítők és egyéb légtechnikai berendezések online forgalmazása, értékesítése, valamint ezen készülékek garanciális és garancián túli javítása, karbantartása, tisztítása Dél-Magyarország egész területén. Ingyenes szaktanácsadás, közvetlen segítségnyújtás.

Lapostetők vízszigetelése felsőfokon

Lapostetők vízszigetelése felsőfokon

A szekszárdi Tető-Generál Kft. fő tevékenységi területe a professzionális palatető szigetelés, tetőfelújítás. A vállalat bázisa Szekszárdon van, de országszerte végeznek kivitelezést. A cég fontosnak tartja, hogy állandóan lépést tartson a technológia fejlődésével és kizárólag a legmodernebb szigetelési eljárásokat és prémium építőanyagokat használja a palatető szigetelés, tetőfelújítás során. Ennek köszönhetően az elkészült tetőfelújítási munkákra minimum 10 éves a garancia! Referencialistáján megtalálhatóak többek közt a FÉG Konvektor Zrt., a martfűi sörgyár épületei. A tetőszigetelés egy- vagy többréteges bitumenes szigeteléssel folyik. 300 négyzetmétert meghaladó tetőfelület esetén az árajánlat és a felmérés ingyenes!

Műgyantázás

Műgyantázás

Cégünk az ország egész területén vállal építőipari munkákat, műgyantázást betonkozmetikázást. Megrendelőink közt megtalálhatóak magánszemélyek és nagyvállalatok is. Nagyobb megrendelés esetén egyedi árat biztosítunk! - Ipari, Lakossági műgyanta bevonatok - Felületkezelés, beton kozmetika - Ipari padló készítése - Csúszásmentesítés - Festés - Mázolás - Műgyanta Akciós Áron ! - Poliuretán, Epoxi műgyanta - Színes gyanták Referenciák : MÁV,AUCHAN,BKV Csillag börtön (Szeged) Chionin Gyógyszergyár

Tempobau2000 generálkivitelezés

Tempobau2000 generálkivitelezés

A közelmúltban sajnos jelentősen megcsappant Magyarországon és az Európai Unió területén is a beruházási kedv. Ennek megfelelően a megváltozott megrendelői igényekhez alkalmazkodva cégünket felszereltük az alábbi munkák szakszerű elvégzéséhez szükséges gépállománnyal. Célunk Megrendelőink számára minőségi szolgáltatás végzése versenyképes árakon, rövid kivitelezési határidőkkel. A Megrendelő igényeit kiszolgálni a tervezés megkezdésétől a kulcsrakész átadásig.

Wolfbau Team Építőipari Kft.

Wolfbau Team Építőipari Kft.

A pécsi Wolfbau Team Kft. 1987 óta működik közre vízellátó és szennyvízelvezető hálózatok, csapadékvíz elvezető rendszerek megvalósításában. Cégünk számos géppel, szállítójárművekkel, telephellyel, irodaházzal és átlagosan 40 fő alkalmazottal rendelkezik. A közműépítés mellett a mélyépítés más ágai is magasabb hangsúlyt kaptak úgy, mint csapadékvíz elvezető hálózatok, utak, járdák, burkolatok, gázelosztó hálózatok létesítése. Gépparkunk összeállításában szerepet játszott, hogy a közműépítés teljes folyamatát lefedje, így a kitűzéstől a helyreállításig minden feladatot el tudunk végezni.

Tuti menü