Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - É-Magyarország képes leírás - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatók - É-Magyarország - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar.tlap.hu » Szolgáltatók - É-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 28 db
A-Z-ig lakáskarbantartás Miskolc

A-Z-ig lakáskarbantartás Miskolc

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

Aqvapol Kft.

Aqvapol Kft.

A régen épült házak többségénél hiányzik, vagy már elöregedett a falban lévő 'kátránypapír' szigetelés. Ennek következményeképpen sok helyen tapasztalják az épülettulajdonosok, hogy már jelentkeznek a talajpárából eredő vizesedési gondok. A felszívódó víz oldja a talaj különböző rétegeiben lévő ásványi sókat, és magával viszi azokat a falazatba. A víz a párolgás során a sókat a vakolatba juttatja. Onnan a víz eltávozik és hátrahagy rengeteg ásványi sót. Miután a sók elveszítik a nedvességtartalmukat kiszáradnak, a száradás során a folyékony halmazállapotból szilárd lesz, ez egy kristályosodási folyamatban zajlik le (mint ahogyan a víz megfagy). A kristályosodás térfogat-növekedéssel jár, és emiatt rendszerint elkezd peregni a vakolat és mállik a fal. A vakolatban feldúsult sóknak van egy rossz tulajdonsága: a levegő páratartalmát megkötik, amit a tulajdonos úgy tapasztal, hogy a vakolat felülete folyamatosan vizes. Ez főleg a téli időszakban intenzív, mert a fal csak befelé, a belső tér felé tud szellőzni és ez is növeli a levegő páratartalmát. A nedves falak többféle betegség kiváltó okai is lehetnek, pl. reumát, ízületi bántalmakat, asztmát, allergiát okozhatnak. További gondot okoz még, hogy a nedves fal jó hővezető, és a belső levegő hőmérsékletét a falon keresztül kivezeti a szabadba, és ezért a lakástulajdonosoknak számolniuk kell a megemelkedett fűtési költséggel is.

Bíró-ép Vill Épületvillamosság

Bíró-ép Vill Épületvillamosság

Főbb tevékenységeink: villanyszerelés, épületvillamosság teljes körű kivitelezés, érintésvédelmi felülvizsgálatok, villámvédelmi felülvizsgálatok és kivitelezés, riasztó és kamera rendszerek kivitelezése. Válaljuk Lakóépületek,családi házak teljeskörű villámvédelmi rendszerek kiépítését, tervezését, felülvizsgálatát, szaktanácsadás. Különös igényt fordítva a családi házak villámvédelmére és kivitelézésére.

Csarnoképítés

Csarnoképítés

Könnyűszerkezetes csarnoképítés. Generálkivitelezés kulcsrakész átadással és acélszerkezet gyártás. Teljes körűen vállaljuk vasbeton vagy acélváz szerkezetű ipari és kereskedelmi csarnokok építését a mélyépítési munkáktól az épületgépészeten keresztül a tetőfedésig (acélszerkezet gyártás, acélszerkezet szerelés, vasbeton szerkezet építés, tetőfedés, homlokzatburkolás, út- és közműépítés) költségtervezéssel, műszaki tartalom optimalizálással versenyképes áron, gyorsan, pontosan, garanciával.

Dugulás Elhárítás

Dugulás Elhárítás

Duguláselhárítás. Az összes baj egy meggondolatlan lépéssel indul: belepottyantunk valamit, amelyet nagyon nem lett volna szabad és ott állunk megfürödve! Mit csináljunk, hogyha bekövetkezett a baj? A duguláselhárítás házilag is lehetséges - egy szintig. Próbáljuk meg a duguláselhárítás házilag legtöbbször bevált lehetőségét: a purgálást. Kapjuk szét a szifont - ha van (például: mosogató - duguláselhárítás) - majd tisztítsuk meg. Ha ez nem segít, próbálkozzunk meleg vízzel és/vagy a duguláselhárítás szaküzletekben kapható dugulás ellenes anyagokkal mint példaként a reklámokból ismerősen hangzó Mr.Musclehöz hasonló szerekkel. Számos alkalommal azonban felesleges kipróbálni a duguláselhárítást házilag. Ezekben az esetekben, mint például a vécé duguláselhárítása során a barkács és ezermester megoldásokkal akár sokkal nagyobb bajt csinálhatunk, mint hasznot. A duguláselhárítás is udomány. Javasoljuk a gyakran veszélyes duguláselhárítás házilag helyett profi duguláselhárítással foglalkozó vállalkozó kihívását, aki bizonyosan nem töri el az eszközöket és gyorsabban koszmentesebb és alaposabb munkát végez otthonában.

Élő Házak Kft. - lakóházak tervezése, kivitelezése

Élő Házak Kft. - lakóházak tervezése, kivitelezése

Cégünk álmai házának megtervezésében, megépítésében vagy felújításában nyújt segítséget. Olyan szövetséget alkotunk, amely évek óta létező építőipari cégek és vállalkozók együttműködése. Amennyiben cégünkkel tervezteti meg otthonát, biztos lehet benne, hogy képesek vagyunk folyamatosan ellenőrzésünk alatt tartani a munkafolyamatokat, és pontosan azt építjük meg, ami a terveken szerepel mindezt úgy, hogy a környezetünk megóvására is odafigyelünk. Ezen kívül a ház stílusát Ön határozza meg, mi ehhez ajánlunk olyan tervezőt, aki a partnereink közül az adott irányt leginkább képviseli. Fontosnak tartjuk, hogy a működtetés és az építés költségei a lehetőségekhez és az igényekhez mérten a legalacsonyabbak legyenek.

Energiatanúsítvány gyors ügyintézéssel

Energiatanúsítvány gyors ügyintézéssel

Hivatalos tanúsító mérnökeink a legjobb áron és a leggyorsabb határidővel végzik el az energetikai tanúsítványhoz szükséges felmérést, valamint a dokumentum kiállítását. A tanúsítvány, amely 10 évig érvényes, alkalmas például hivatali, banki ügyintézéshez, illetve kötelezően beszerzendő, ha házát eladásra vagy bérbeadásra bocsátja. Akár néhány nap leforgása alatt, soron kívül pedig néhány órán belül kezében tarthatja az energetikai tanúsítványt. Kizárólag a Magyar Mérnöki Kamara névjegyzékébe vett tanúsítókkal dolgozunk. Kérjen egyedi árajánlatot oldalunkon!

Építőipari szolgáltatások

Építőipari szolgáltatások

Építőipari szolgáltatások alatt nálunk minden értendő. Szó szerint mindent ki tudunk vitelezni és nem ijedünk meg az extrém feladatoktól sem. Helyszíni felmérésünk és tanácsadásunk ingyenes. Profi és igényes munkát végünk. Nálunk mindent megtalál egy helyen. Gépi földmunka, épületbontás, építés és törmelék esetén a sittszállítás is a mi feladatunk. Keressen minket bizalommal.

Épületgépészeti és Szolgáltató Kft.

Épületgépészeti és Szolgáltató Kft.

A gyöngyösi telephelyű Komfort Plussz Kft. egy elsődlegesen épületgépészeti tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozó, professzionális építőipari vállalkozás. Cégünk szolgáltatásai közé tartoznak különböző közműépítéssel kapcsolatos munkák, például ipari parkok és létesítmények közművesítése, tervezése és kivitelezése, valamint külső gázvezetékek, nyomott és gravitációs szennyvízvezetékek és ivóvíz gerincvezetékek kiépítése. Létesítettünk már nyomásfokozó-, szennyvíztisztító- és szennyvízátemelő állomásokat, és csatlakoztattunk ilyen rendszereket városi hálózathoz is.

Hirdetés
Evergreen Kft.

Evergreen Kft.

Vállalkozásunk, az Evergreen Kft. fő profilja a városnéző kisvonatok több nagyvárosban való működtetése, gyártása, valamint bérbeadása. Részletes kínálatunkat weboldalunkon megtekintheti. Mindezek mellett vállalunk még továbbá teljeskörű építőipari generál kivitelezést, valamint egyéb építőipari kivitelezési munkálatokat is. Tatán, az Eszterházy udavarban a Zöld Lovag étteremben pedig várjuk kedves vendégeinket, akik kellemes környezetben szeretnének egy finom ebédet vagy vacsorát elkölteni. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért és a részletekért látogasson el honlapunkra! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen fel minket bátran elérhetőségeink bármelyikén.

Fel-Építő Kft.

Fel-Építő Kft.

Családi házak, építmények, közművek kivitelezésén és felújításán, menedzselésén, tervezésén kívül az alábbi építőipari és azzal kapcsolatos szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésükre: építőipari tervezés, és kivitelezési kalkuláció készítése; szakvélemények és költségvetések készítése; építőipari munkák független műszaki ellenőrzése, felügyelete; épületgépészeti munkák; kamerás, riasztó és beléptető rendszerek készítése; elektromos hálózatok készítése; burkolatok készítése; üvegezés, kerítésépítés; járda- és kertépítés. Ezeken kívül vállaljuk egyedi és rendkívüli igények kielégítését, lebonyolítását, szervezését.

Gépi földmunka, telefonhálózatok kiépítése

Gépi földmunka, telefonhálózatok kiépítése

Fő tevékenységünk a gépi földmunka és a telefonhálózatok kiépítése. A társaság több mint tíz éves fennállása óta folyamatosan jelen van a telekommunikációs szolgáltatás területén. Cégünk legfőbb értéke, hogy műszakilag magas szinten, megrendelőnk igényeihez rugalmasan igazodva, a megadott határidőre szakszerűen, megbízhatóan végezzük el a feladatainkat.

Hangyavár Kft. (Vác) - ingatlan tervezés, kivitelezés

Hangyavár Kft. (Vác) - ingatlan tervezés, kivitelezés

Hangyavár lakások, üzletek vásárlása, bérlése közvetlenül a beruházótól. Új építésű ingatlanok kedvező áron, gazdag felszereltséggel (IKEA konyha, garázsbeálló, tároló stb.). Vegye meg még lakását ma, költözzön akár holnap. 2000-ben építettük fel első, eladásra szánt társasházunkat. Az elért sikereken és pozitív visszajelzéseken felbuzdulva belefogtunk második társasházunkba, majd a harmadikba, és így tovább. Megbízható és jó minőségű lakásainknak köszönhetően elértük azt, hogy mára már az építkezés előtt majdnem minden lakás elkelt.

Kerti tó

Kerti tó

Egy kerti tó építése lehet könnyű de rendkívül bonyolult is, ezért ajánlott hozzáértők tanácsát vagy segítségét kérni! A kerti tó mérete és helye, az építése során felhasznált anyagok, illetve a tótechnikai felszerelések teljesítménye is mind befolyásolják a kerti tó egészségét és karbantartási igényeit. Cégünk több mint 15 éve foglalkozik tóépítéssel és telepítéssel. A termékválasztékunkban kapható tószűrő és ápoló technika minden évszakban segít megőrizni az optimális vízminőséget, és megakadályozni a káros anyagok feldúsulásával induló erős algásodást! Szaktanácsadás mellett, komplett kivitelezési megbízásokat is vállalunk. Tervezéstől a telepítésig vállaljuk akár extrém méretű díszhalas tavak kialakítását is!

KTK Diamant - Polírozott beton

KTK Diamant - Polírozott beton

Polírozott beton Miskolc és az ország egész területén! Kis és nagy padlófelületek polírozása, impregnálása. A tükörsimára polírozott beton tükörsima felületet kap, könnyedén takarítható és víz- és olajálló valamint karbantartási költsége rendkívül alacsony. Javíttassa meg velünk az ipari padlófelületét, a rosszul kivitelezett, egyenetlen betonpadló felületeket a megfelelő megoldással könnyedén helyre hozzuk! Keressen minket bizalommal! Polírozott beton az ország egész területén, kiváló szakemberekkel!

Milax Kft.

Milax Kft.

Társaságunk 1993. január 1-én kezdte meg m&irc;ködését korlátolt felel&ilde;sség&irc; társaságként. 2002. május 21-ei dátummal gazdálkodási formánk megváltozott, részvénytársasággá alakultunk, mely a MILAX Kft. teljes kör&irc; jogutódja. A MILAX Rt-ben jelenleg 38 f&ilde; dolgozót foglalkoztatunk az épít&ilde;ipar szakterületeinek széles skáláján. F&ilde;bb tevékenységi k&ilde;reink: - épületek karbantartása, felújítása; - magas-, és mélyépítés; - f&ilde;vállalkozói tevékenység - kivitelezések lebonyolítása, m&irc;szaki ellen&ilde;rzés; - épületgépészeti tervezés és kivitelezés; - fa nyílászárók gyártása; - egyedi asztalosipari termék- és bútorgyártás; - fémszerkezetgyártás és szerelés; - gépek, berendezések technológiai szerelése; - állványbérbeadás - hideg- és melegburkolás; - egyéb kömüves munkák - polycarbonát fedések - komplett építési és szakipari munkák: ács- állványozás, bádogozás, festés-mázolás, villanyszerelés - címfestés Társaságunk az elmúlt id&ilde;szakban évr&ilde;l-évre stabilabb gazdálkodást tudott megteremteni és folyamatos beruházásokkal biztosította a piaci követelményeknek megfelel&ilde; színvonalas munkavégzést.

Miskolci Lakásszerviz

Miskolci Lakásszerviz

Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határidővel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igény szerint anyagbeszerzéssel, házhoz-szállítással. Miskolcon és környékén.

Tuti menü