Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - K-Magyarország képes leírás - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatók - K-Magyarország - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar.tlap.hu » Szolgáltatók - K-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 26 db
ablakszigetelés

ablakszigetelés

Bizonyára már ön is tudja,hogy az ajtón-ablakon rengeteg energia távozik el,ha nem megfelelően vagy egyáltalán nincsenek szigetelve. Sok ember anyagi okokból nem cserélhet ablakot,ezért az általunk ajánlott technológia ezt a problémát oldja meg. Az ablakok javításával szigetelésével tökéletes légzárást lehet elérni. A szigetelés anyaga szilikon,ami a réseket teljes mértékében kitölti,ezáltal megszünik a huzat javul a hőérzet. Önmagában a szigetelés nem bíztos hogy elegendő,ezért a lehetőségek és az igények szerint elvégezzük az ablakok passzítását, beállítását. Néhány érv a szigetelés mellett: A beépített szilikon szigetelő profil egy egyszerű esztétikus megoldással szünteti meg a nyílászárón keresztüli légmozgás 70-80%-át. ezáltal: * A helységek huzatmentessé válik,a hőérzet javul. * A belső terek hőmérséklete 2-4 C-kal emelkedik. * Lényegesen csökken a kinti zaj,por és a kipufogógázok bejutása,megszünik a csapadék beszivárogása. * 15-20% fűtésköltség megtakarítást eredményez. * Hosszú, min. 10 év élettartam,1-2 év megtérülési idő. Ajtó-ablak utólagos szigetelés svéd technológiával bemarásos módszerrel, szilikon gumi felhasználásával. Csökkentse 15-20%-kal fűtési költségeit. 2

Családi ház tervezés

Családi ház tervezés

A 3D látványtervezés egyik nagy előnye, hogy a megrendelő számára kevésbé szemléletes műszaki tervrajztól eltérően konkrét képet ad a leendő vagy átépítendő lakóingatlanról. Mindegy, hogy hétvégi ház, többlakásos társasház, vagy egyszintes családi ház tervek kerülnek megvalósításra, szakértelmünk garanciát jelent a funkcionalitás, praktikum és esztétikum mesterhármasára a tervezett költségek átlépése nélkül. Válasszon innovatív megoldásokra nyitott, energiahatékonyságot szem előtt tartó építész tervezőt és gárdát!

Családi ház tervezés és kivitelezés

Családi ház tervezés és kivitelezés

Ha van egy ötlet, sokszor az első lépéseket a legnehezebb megtenni. Ügyfeleink jó része megosztotta velünk ezt az érzést. Sokan közülük rendelkeznek már egy tervvel amikor kapcsolatba kerülünk, de ők is azt mesélik el legelőször, hogy 'Soha nem építkeztem, nem is tudom, hogyan kellene elkezdeni? Ösztönösen érzik, hogy az árak fontosak lehetnek, de ekkor még nem érzik annak a jelentőségét, hogy egy árhoz kell tartozzon valamiféle felelősség. Azaz, egy ár egészen addig egy vélemény lesz csak, amíg valaki azt is ki nem jelenti, hogy egy adott határidőre annyiból meg is építi!

Csikizó Kft. (Szigetelés)

Csikizó Kft. (Szigetelés)

Céginformáció A CSIKIZO Építőipari és Kereskedelmi KFT. 1992 áprilisában kezdte meg működését. Tevékenységünk építőipari, szakipari vállalkozói szolgáltatás, új épületek és műtárgyak csapadékvíz elleni szigetelése, talajvíznyomás és talajnedvesség elleni szigetelése, hőszigetelés a kapcsolódó bádogos munkákkal, régi épületek csapadékvíz elleni szigetelés felújítása, szükségszerint hőszigetelés pótlással, csapadékvíz elleni szigetelések javítása és szigetelések karbantartása. Alakulásunk óta cégünk tagja az Épületszigetelők és Tetőfedők Magyarországi Szövetségének. Szolgáltatások Cégünk munkatársai sokéves szakmai tapasztalat birtokában sikerrel vállalkozik az épületszigetelések kivitelezésében, a legjobb minőségű anyagokkal és technológiákkal. Új létesítmények szigetelése: Talajnedvesség elleni szigetelések Talajvíznyomás elleni szigetelések Járható tetőszigetelések Nem járható tetőszigetelések Hasznosított tetők szigetelése, parkolók, teraszok, intenzív és extenzív zöldtetők Tetőfedés bitumenes zsindelyekkel Kapcsolódó bádogos munkák Elavult tetőszigetelések felújítása

Dr. Epoxi-Bau Kft. - ipari padló tervezés és kialakítás

Dr. Epoxi-Bau Kft. - ipari padló tervezés és kialakítás

Egy épület esetében kiemelkedően fontos, hogy a kiépítésre kerülő padló kiválóan strapabíró és időtálló legyen. Vállalatunk a legmodernebb technológiák és a legkorszerűbb alapanyagok használatával vállalja vízzáró, hézagmentes és nagy teherbírású felületek kialakítását és lerakását. A műgyanta padló kiváló ellenálló képességének és speciális tulajdonságainak köszönhetően ideális megoldás lehet ipari vagy akár otthoni használat esetén is. Számos előnyét ismerjük, de a legfontosabb, hogy könnyű tisztán tartani, ráadásul időtálló és tartós burkolóanyag. Ezen kívül igazán esztétikus és sokszínű is, számos mutatós színváltozatban kapható.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás, Non-Stop garanciával. Jász-Nagykun-Szolnok megyében, és az összes településén. Weboldalunkon bővebb információval szolgálunk. Woma ?Drain Jetter? és spirálos géppel történő duguláselhárítás. Nincs rejtett költség, csak az előre telefonon egyeztetett összeget várjuk el a tiszta és garanciális szolgáltatásért. Lefolyó, csatorna, mosdó, wc, mosogató, kád, zuhanytárca duguláselhárítása. Klíma kondenzvíz elvezető duguláselhárítás. A legmodernebb gépekkel garanciavállalással. Kérje ajánlatunkat az elérhetőségünkön. Köszönjük!

Duguláselhárítás Debrecen

Duguláselhárítás Debrecen

Duguláselhárító szolgáltatásunk, egész Hajdú - Bihar megyében elérhető. Fő profilunk a dugulások megszüntetése, illetve annak kiderítése hogy mi okozta a dugulást. Ezt sok esetben csőkamerás vizsgálattal meg is tudjuk állapítani. Wc, zuhanyzó, mosdó, fürdőkád, mosogató, fővezeték duguláselhárítása akár egy órán belül. Woma nagynyomású duguláselhárító géppel is rendelkezünk. A lehető legmodernebb gépekkel dolgozunk de, sajnos néha így is elkerülhetetlen hogy bontás nélkül megszüntessük a dugulást. Ha Debrecenben dugulás mi vagyunk a megoldás. Duguláselhárítás Debrecen.

Épületmakett

Épületmakett

Fő tevékenységünk professzionális épületmakettek készítése - lakóparkok, társasházak, privát épületek, egyéb létesítmények méretarányos elkészítése. Ezen kívül versenyszínvonalú, kiállításra vagy gyűjteménybe szánt járműmakettek - helikopterek, repülőgépek, hajók, autók és egyéb járművek - élethű, méretarányos elkészítését is vállaljuk.

Faházak gyártása és építése

Faházak gyártása és építése

A Gyergyói-medence lakói, a Keleti-Kárpátok hegyvidékén évszázados hagyományokkal rendelkeznek a famegmunkálás terén. Cégünk a helyi hagyományokra és tudásra alapozva több mint 15 éve gyárt fából készült minőségi, környezetbarát termékeket, ezalatt az idő alatt különböző európai országokba szállítottuk termékeinket: Spanyolország, Franciaország, Görögország, Belgium, Olaszország, Magyarország, Románia stb. Erdélyi, székelyföldi székhelyű vállalkozásunk a székely faházak hírnevét igyekszik továbbvinni. Gyártóként vagyunk jelen a piacon, ami a termékeink minőségét és kedvező árait garantálja. Ily módon első kézből, olcsóbban juthat hozzá a kívánt fából készült termékhez.

Hirdetés
Generálkivitelezés Fejér, Somogy, Veszprém megye

Generálkivitelezés Fejér, Somogy, Veszprém megye

Cégünk fő tevékenysége a generál kivitelezés. Nyaralókat építünk Fejér Somogy és Veszprém megyében, de igény esetén az egész országban tudunk munkát vállalni. Weboldalunkon megtekintheti referenciáinkat, és ajánlatot kérhet, melyet 15 napon belül mindenféle kötelezettség nélkül eljuttatunk Önnek. Várjuk ajánlatkérését.

Homlokzati állvány bérlés

Homlokzati állvány bérlés

Építkezik? Felújít? Válassza a Homlokzati Állvány Bérlés Csapatát! Cégünk kiváló minőségű, stabil és biztonságos építőipari állványok tervezésével, szakszerű építésével, bérbeadásával és annak szállításával foglalkozik, mindezt korrekt hozzáállással és elérhető áron! Képzett munkatársaink praktikus megoldási lehetőségeket kínálnak valamint sok hasznos tanácsokat adva állnak az Ön rendelkezésére! Jöjjön el hozzánk vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailen és ismerje meg a német Layher Blitz állványok előnyeit!

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön  partnere

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön partnere

Homlokzati hőszigetelés kivitelezése akár anyagbeszerezéssel kedvező áron, megbízható referenciamunkákkal! Ablakok, ajtók, nyílászárók széleskörű forgalmazása piaci ár alatt,azok beépítése. Honlapunkon számtalan cikket, tanácsot talál, keressen minket bizalommal, és elkészítjük Önnek a megfelelő ajánlatunkat!

Injektálás - Geostabil Kft

Injektálás - Geostabil Kft

Falrepedést tapasztal házon? Süllyed az épület, a padló? Vízszivárgás van a pincében? A megoldást az injektálás jelenti. Mi az injektálás? A műanyagbázisú poliuretán habrendszer és más különleges anyagok egyedülálló tulajdonságaira épülő injektáló és horgonyzó technológiák összefoglaló kifejezése az injektálás. Alapmegerősítés, talajszilárdítás mikrocölöp technológia segítségével. Támfal építés utáni stabilizálás, házsüllyedés megállítása.

Kandalló Stúdió

Kandalló Stúdió

Nincs is romantikusabb egy kandalló előtti borozgatásnál szerelmével. Ha van párja és már a bort is megvette, akkor csak a kanadalló hiányzik . A Kandalló Stúdió segít, hogy ezen képlet utolsó eleme is a helyére kerüljön. Cégünk 1997 óta foglalkozik belsőépítészettel, valamint cserépkályhák és kandallók tervesével és építésével. Minden esetben törekszünk az egyedi igényekhez való alkalmazkodásra, hiszen fontos hogy a kandalló illeszkedjen a belső tér stílusához.

Kerwin Kaputechnika (lakossági-ipari kaputechnika)

Kerwin Kaputechnika (lakossági-ipari kaputechnika)

Kaputechnikai generál kivitelezés, lakossági-ipari kaputechnika, kapu, kerítés, kovácsoltvas jellegű kerítés, garázskapu, kapumozgató rendszerek, kaputelefon rendszerek forgalmazása telepítése. Egyedi megoldások, személyre szabott kaputechnikai megoldások. Lakossági, ipari kaputechnika. Ipari kapu, gyorskapu, redőnykapu, ipari sorompó, forgalmazás, telepítés. Vállalkozásunk törekszik megrendelői számára minden műszaki megoldással az igények kielégítésére. Vállalkozásunk 2004-óta ügyfelei szolgálatában.

Kesvill Kft.

Kesvill Kft.

Üdvözöljük weboldalunkon! A kft. 2001-ben alakult, villanyszereléssel foglalkozunk. Az egész ország területén dolgozunk! Lakások, csarnokok villanyszerelése, térvilágítások kiépítése, kábelek fektetése és szerelése. Referenciáink: Kisvárda i, Szarvasi TESCO térvilágítása Mátra Cement Hungária, elektromos ellátása. Budapest Tauril: irodaépület világítási, telefonos, számítógépes hálózat kiépítése. Fővárosi Hulladékhasznosító, Épület felügyelet vezetékeinek kiépítése, bekötése. Különböző családi házak villanyszerelése alaptól a luxus kivitelig.

KGL-BAU Kft. : Kőburkolat kivitelezés

KGL-BAU Kft. : Kőburkolat kivitelezés

Cégünk, a KGL-BAU kft. a 2000. év végén alakult. Fő profilunk a terméskő, illetve a hasított kő importálása, kis- és nagykereskedelme, valamint kőburkolatok tervezése és kivitelezése. A fennállásunk óta eltelt rövid idő alatt vállalkozásunk dinamikusan fejlődött, vásárlóink, megbízóink száma folyamatosan növekszik. Telephelyünk Budapest és a Balaton között félúton, Székesfehérváron található.

Tuti menü