Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - Ny-Magyarország képes leírás - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatók - Ny-Magyarország - Építőipar, kivitelezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar.tlap.hu » Szolgáltatók - Ny-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 34 db
A gerendaházakról

A gerendaházakról

Gerenda- vagy rönkház? Sokakban felmerül ez a kérdés mielőtt belevágnának az építkezésbe, és közülük a többség határozottan el is dönti, hogy csak ezek közül fog választani, a többi technológiát kizárja a választási lehetőségei közül. Számukra lehet, nagy segítség ez a weboldal, ami a rönkházak és gerendaházak különbségeit és hasonlóságait ismerteti. Nem csak racionálisan, hanem érzelmi alapon is megközelítve a témát. A két technológia eredményeképpen felépült családi házak megjelenésének különbségei, ezek ismertetése, a mikro-részletek kielemzése.

Acéltető.

Acéltető.

Cégünkről 1999 óta foglalkozunk tetőfelújítással. A 9 éves szakmai tapasztalatunk eredményeképpen alapítottuk az Acéltető Kft-t, hogy a nemzetközileg elismert ROVA tetőfedő acéllemezeket elsőként hozzuk be Magyarországra. Tettük ezt azért, mert kivitelezőként meg vagyunk győződve arról, hogy a jövőt a modern, könnyűszerkezetes, gyorsan szerelhető, esztétikus megoldások jelentik. Profilbővítés: cserepezé s zsindelyezés régi épületek felújítása Komplett felújítás A-tól Z-ig!!!

Ács-Tetőfedő

Ács-Tetőfedő

Kohlrusz Ákos vagyok ács-tetőfedő Bramac tetőfedő rendszermester. 1992-ben kezdtem el az ács mesterséget Ajkán. Az eltelt 18 év alatt számos környékbeli és Balaton környéki családi házat, középületet újítottunk fel vagy végeztünk teljes tetőszerkezet építést. Megrendelőinknek igényei alapján tetőtér beépítésnél végzünk lambériázást, hajópadlózást, gipszkartonozást. Igényes előtetők kivitelezését is vállaljuk szárított anyagból!

Árnyékolástechnika - redőny, napellenző, szúnyogháló

Árnyékolástechnika - redőny, napellenző, szúnyogháló

15 év árnyékolástechnikai tapasztalattal vállaljuk épületek külső és belső árnyékolását, árnyékoló berendezések automatizálását. Igény szerinti egyedi árnyékoló megoldások. A redőny, napellenző, napernyő, zsalúzia, szúnyogháló mellett belső árnyékolók is, mint reluxa, roletta, szalagfüggöny, pliszéfüggöny, sávroló megtalálható kínálatunkban. Redőnyeink kiváló hő- és hangszigetelők. Alumínium redőnnyel a nyílászáró hőszigetelési értékét 0,2 W/nm K-val javíthatja. Mivel minden alkatrészük alumínium, így egyben mechanikai védelmet is nyújtanak betörés ellen. Különböző méretű lamellákkal kínáljuk a redőnynél jobb fényszabályozást biztosító zsaluziát. A napellenzők szerkezete alumínium profil, kötőelemei rozsdamentesek ezért megjelenésük esztétikus és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Az árnyékot adó ponyva erős UV védelemmel van ellátva, vízlepergető és penészedésgátlóval impregnált. Belső árnyékolók között megtalálhatók a trópusi fából készült lamellás árnyékolók is.

Balatonparti ingatlanok

Balatonparti ingatlanok

Balatonlellén a Napsugár utca 16. szám alatti üdülő övezet központjában kínálunk eladó balatoni ingatlanokat! A két ütemben megvalósuló beruházás során, két épületben összesen 20 lakás kerül megvalósításra. Az első ütemben épülő A épületben 10 lakás kerül kialakításra, a második ütemben épülő B épületben szintén 10 lakás kerül megvalósításra. A tervezésnél kiemelt szempont volt, hogy minden lakás örök balatoni panorámát kapjon, a nappali helyiségek nyugati, míg a hálószobák keleti tájolásúak. A földszinti lakások kizárólagos használatú 25 m2 alapterületű kertrésszel rendelkeznek. A változatos méretű (32-70 m2) és alaprajzú lakásokhoz a földszinten kertkapcsolattal rendelkező terasz, az emeleteken 8- 10 m2 alapterületű loggia, míg a III. emeleten kialakításra kerülő lakásokhoz 18 m2 alapterületű tetőterasz tartozik.

Bartók Mesterbolt

Bartók Mesterbolt

Termékek széles választéka az alábbi területeken: fürdőszoba felszerelés, klímatechnika, épületgépészet, fűtésszerelés, műszaki cikkek Áruházunkban folyamatosan bővül termékkínálatunk. A neves külföldi gyártók mellett, hazai minőségi termékeket is megtalál. A szokványos marketing anyagokon kívül, itt részletes termékleírások és naprakész árak is szerepelnek.

Bobico Kft - Földmuka

Bobico Kft - Földmuka

Cégünk 2001-ben alakult, Oroszlányban. Építőipari szolgáltatásaink: gépi és kézi földmunka, bontás, épületbontás betontörés, alapozás, árokásás, csatornázás, tereprendezés, konténeres sitt szállítás, térkövezés, parkoló építés, nehézgépszállítás, közúti teherfuvarozás. Gyors, pontos munkavégzés, reális árakon.

Bódis István kútfúró

Bódis István kútfúró

Minimum hat év garanciával végzek kútfúró munkát, hogy Ön ne kockáztasson, ha engem bíz meg a kútfúrással. Kútfúró munkákat vállalok családi házaknál, hétvégi telkeken, kismélységű kútfúrást (max 45 m), vízgépészet szerelését, környezetvédelmi fúrásokat, monitoring rendszerű kútfúrás munkát, sóder-, és homokbánya kutatását, ásvány vagyon kutatást, valamint A kategóriás kúttervezést, engedélyeztetést és kivitelezést. Amennyiben Ön is minőségi fúrt kutat szeretne kertjébe, látogasson el weboldalamra, és keressen meg a megadott elérhetőségeken!

burkolás,hidegburkolás

burkolás,hidegburkolás

Fő tevékenységünk a burkolás és hidegburkolás, ezen belül csempézés illetve járólapozás és ezek elő és utó munkálatai (legyenek akár exkluzív burkolatok is). A megrendelőink részére igyekszünk pontosan és szépen illetve az elvárásait teljesíteni.Számunkra egy terasz járólapozása azt jelenti, hogy a napközbeni kávézás, pihenés elengedetlen része!

Hirdetés
Családi házak építése | HOLONICS Kft.

Családi házak építése | HOLONICS Kft.

A 2013-ban alakult HOLONICS Mély- és Magas Építő Kft. arra törekszik, hogy ügyfelei, megrendelői kiszolgálását a kiváló, elhivatott munka jellemezze, melyet szakemberei tudására, tapasztalatára alapozva kíván képviselni a hazai és nemzetközi építőipari piacon. Társaságunk tevékenysége a mélyépítés és a magasépítés területén elsősorban a vasbeton szerkezetek ? műtárgyak, hidak, épületek, különleges szerkezetek, vízépítési szerkezetek, zsilipek ? kivitelezésére, a közműépítés területén pedig a gravitációs csapadék-, és szennyvízcsatorna, valamint a nyomott rendszerek építésére (KPE-technológia) összpontosít.

DÁVIDBAU Építő és Faipari Kft.

DÁVIDBAU Építő és Faipari Kft.

Társaságunk fő tevékenysége lakóépületek-, iroda-, közoktatási- és raktár épületek valamint ipari létesítmények generál kivitelezése - tervezéstől kezdve kulcsátadásig a szükséges lebonyolítási tevékenységgel. Van egy kisebb asztalos üzemünk, ahol elsősorban egyedi nyílászárókat, irodabútorokat gyártunk, de vállaljuk egyéb egyedi termékek előállítását is.

Dr. Fal szigetelés

Dr. Fal szigetelés

Száműzzük a nedvességet a falakból! Megszüntetjük a vizesedést rozsdamentes lemez bepréseléses módszerrel, mely 100 %-os megoldást kínál! A munkáinkra 20 év garanciát vállalunk! A felhúzódó nedvesség útjába tűzi-horganyzott, rozsdamentes lemezt préselünk speciális géppel. Így létrejön egy új szigetelő réteg. Minden épület, melynek falazóelemei közt fugázat van, alkalmas a lemez-bepréseléssel történő szigetelésre. A rozsdamentes lemezt a téglák közti habarcságyba, fugába préseljük speciális vésőgép segítségével.

Endépszer Építőipari Kft.

Endépszer Építőipari Kft.

kőművesek burkoló festő Kőműves munkák burkoló munkák szaktanácsadás hőszigetelés szakmai cikkek építőipar felújítás faipari munkák nyílászárók cseréje forgalmazása gipszkartonozás térkő burkolatok készítése díszkő és klinker burkolatok internetes tüzép webáruház Kőműves helyreállítás faljavítás szemöldök élkiképzés kőműves javítás kőműves munka kőműves ablakcsere utáni helyreállítás ablakcsere után spaletta spalettajavítás spalettázás kávajavítás káva kávázás gipszkarton gipszkartonos gipszkartonozás párkány párkányozás vakolás

Energiatakarékos ház építés

Energiatakarékos ház építés

A Neporház Kft. fő profilja a teljes körű családi ház kivitelezés. Szakembereik több éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött végzik munkájukat. Kulcsrakészen átadott házaik energiafogyasztása a lehető legminimálisabb. Az A -os és a passzívházakat is kedvező árakon építik. EPS zsalus technikát alkalmaznak a házak szerkezetének kivitelezésekor. Ajánlatot lehet kérni tőlük online is. Hasznos tanácsokat olvashatnak a látogatók, a házépítéssel kapcsolatban. A cég Adástevelen található, jól megközelíthető helyen.

Építész tervező, kivitelező

Építész tervező, kivitelező

Főbb szolgáltatási köreink : épületek, családi házak, társasházak, irodák, ipari és mezőgazdasági épületek kulcsrakész és szerkezetkész generálkivitelezése , építész tervezése . Generál kiviteli és engedélyezési terv készítése. Valamint generál és kulcsrakész házépítés, kivitelezéssel. Lakásátalakítás, lakásfelújítás, építész, gépész és kivitelezői műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés, szakvéleményezések, igazságügyi szakértés, szaktanácsadás. Generál építész, tervező és kivitelező szolgáltatások teljes lebonyolítással, tervezéstől költözésig.

Épületautomatika

Épületautomatika

Épületautomatikai, biztonságtechnikai és villamos hálózatok teljes kivitelezése az Ön igényeinek megfelelően.Korszerű automatizálási megoldások a legújabb rendszerekkel. A piacon lévő épületautomatikai rendszerek közül nem csupán egy telepítésével foglalkozunk, az Önnek legmegfelelőbbet segítünk kiválasztani. Kényelmét szolgálja a távirányítású kapu és garázsajtó, video-kaputelefon, redőnyvezérlések. Energiatakarékos megoldás a fűtésvezérlés, kül-és beltéri világításvezérlés.

EUDEAL Plusz Kft.- Minden, ami építőipar!

EUDEAL Plusz Kft.- Minden, ami építőipar!

Az EUDEAL Plusz Kft. vállalja generál kivitelezéssel történő építőipari megrendelések, kivitelezések kulcsrakész megvalósítását, épületek, családi házak, társasházak építésének, bontásának műszaki ellenőrzését, felelős műszaki vezetését, a legkorszerűbb környezetbarát technológiákat és anyagokat alkalmazva. Mély- és magasépítési tevékenységi körben az alábbiakat végzi: Földmunkák, Sík- és mélyalapozások, Közműépítések, Útépítések, Műtárgyak építése, Szerkezetépítések, Kulcsrakész kivitelezések, Bonyolítások, Épületgépészeti kivitelezések, Épületvillamosság kivitelezések, Tanácsadás, Tervezés

Tuti menü